به گزارش ایرنا، فرزاد مخلص الائمه عصر سهشنبه در آیین گرامیداشت روز معلول در اراک، افزود: طرح شهریاران به اقداماتی اطلاق میشود که سه ضلع مدیران، حلقههای میانی و آحاد مردم را برای حل یک یا چند مسئله پای کار میآورد و این طرح میدانی، برای نقشآفرینی و همافزایی مسؤولان، حلقههایمیانی، گروهها و آحاد مردم در راستای حل مسائل کشور است.
وی بیان کرد: از مهمترین اهداف این طرح میتوان به گفتمانسازی، مردمیسازی، حل مسائل کشور، الگونمایی از چندین اقدام مردمیسازی انجام شده، اجرای اقدامات مردمیسازی جدید با تکیه بر ظرفیتهای بومی و دریافت صدها ایده مردمیسازی برای حل مسائل کشور اشاره کرد.
استاندار مرکزی، از تمام گروههای مرتبط با جامعه خاص مخاطب بهزیستی برای ارائه ایده و اقدامات برای حل مشکلات جامعه خود در طرح شهریاران دعوت به همکاری کرد.
مخلصالائمه، با بیان اینکه معلولان نیازهایی دارند که از عهده خودشان به تنهایی بر نمیآید اظهار کرد: دستگاههای متولی باید به طور جدی تکالیف خود را علاوه بر وظایف به عنوان اقدامی انسانی انجام دهند.
وی خاطر نشان کرد: در دولت سیزدهم معتقدیم تمامی اقدامات در زمینه حل مسائل کشور، رفاه، عدالت، سوادآموزی و سایر بخشها بدون حضور و همراهی مردم میسر نمیشود.
استاندار مرکزی تصریح کرد: در نمایشگاه بینالمللی اراک به صورت ثابت، بخشی برای ارائه تولیدات و عرضه محصولات مددجویان بهزیستی به صورت رایگان در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید به سه بخش عمومی، خصوصی و دولتی در خصوص نامگذاری روزها اشاره کرد: نامگذاری روزها به منظور توجه به موضوع آن روز خاص است.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی هم در این آیین گفت: ۱۸۰ واحد مسکونی ویژه مددجویان بهزیستی استان تا پایان سال تحویل میشود که این واحدها هماکنون ۵۰ تا ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
«محمود حسینآبادی» با بیان اینکه این واحدهای مسکونی با مشارکت خیرین و بنیاد مستضعفان به خانوادههای ۲ و سه معلومه تحویل داده میشود، ادامه داد: واحدهای مسکونی خودمالکی نیز توسط بسیج سازندگی و حمایت بنیاد مستضعفان با قیمت هر مترمربع ۶۰ میلیون ریال ساخته میشود.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی اظهار کرد: با طرح اقدام ملی مسکن در اراک و مهاجران، واحد ویژه زنان سرپرست خانوار و خانوادههای دارای۲ و سه معلول در نظر گرفته شده که با تحویل این واحدها، میتوان جشن خانهدار شدن مددجویان بهزیستی گرفته شود.
حسین آبادی گفت: این استان با برنامهریزیهای مدون و همکاری دستگاهها، رتبه ششم مناسبسازی تردد معلولان را در بین سایر استانها کسب کرد.
وی تصریح کرد: حمایت از بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت از دیگر خدمات این سازمان است که در این دولت تا پایان سال ۱۴۰۱ هیچ فرد مشمول دریافت خدمات پشت نوبت وجود ندارد و تمامی افراد پشت نوبت حوزههای اجتماعی و توانبخشی، تحت پوشش دریافت مستمری قرار گرفتهاند.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی ویژه معلولان تا پایان امسال گفت: با همافزایی بین دستگاهها، مقدمات جذب حداقل چهار هزار و ۳۳ نفر از معلولان در دستگاههای مختلف استانها فراهم میشود.
حسینآبادی با بیان اینکه ۱۸۰ نوع خدمت توسط ادارهکل بهزیستی استان مرکزی و ادارات شهرستانی در حال ارائه است ادامه داد: بدنه این خدمتها مربوط به خیرین و انجمنها است.
وی پرداخت حق پرستاری به دهک یک تا پنج، ارائه بیمه تکمیلی با اولویت صفر تا ۱۰۰ درمان به صورت پایلوت در استان مرکزی، خریداری ۲ یونیت دندانپزشکی و پرداخت وام خوداشتغالی به مددجویان را از دیگر خدمات ادارهکل بهزیستی استان مرکزی عنوان کرد.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی در ادامه مطرح کرد: امید است با جذب سه درصد معلولان در سازمانهای دولتی بتوان بهرههای لازم را شاهد بود.
۶۵ هزار توانجو در استان مرکزی از خدمات بهزیستی استفاده میکنند.
نظر شما