محسن بخشی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر سرانه فضای آموزشی در این بخش یک و ۲ دهم مترمربع به ازای هر دانش آموز است، حال آنکه این سرانه در حاشیه شهر مشهد ۲ و ۲ دهم متر مربع است.
وی سرانه آموزشی ایده آل را هشت مربع به ازای هر دانش آموز عنوان و بیان کرد: میانگین سرانه آموزشی در خراسان رضوی چهار و نیم متر مربع و در کشور پنج و نیم مترمربع به ازای هر دانشآموز است که برای ارتقای این سرانه در روستاهای بزرگ و کوچک بخش مرکزی نیازمند دستکم هزار کلاس درس جدید هستیم.
بخشدار مرکزی مشهد اظهار داشت: در راستای توسعه فضای آموزشی در شهرستان مشهد مقرر شده از هفته پایانی آبانماه تا انتهای اردیبهشتماه ۱۴۰۳، هر هفته در روزهای سهشنبه یک مدرسه به بهرهبرداری برسد.
وی ادامه داد: دیروز دبستان چهار کلاسه شیخ صدوق با زیربنای ۱۶۰ مترمربع و با اعتبار ۱۴ میلیارد ریال در منطقه آموزش و پرورش تبادکان در بخش مرکزی به بهره برداری رسید، این مدرسه با مشارکت ۵۰ درصدی خیرسازان ساخته شده است.
بخشی گفت: همچنین دیروز عملیات ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه روستای بهار بخش مرکزی در زمینی به مساحت هزار مترمربع آغاز شد، امید است این واحد آموزشی تا سال آینده به بهرهبرداری برسد.
شهرستان مشهد با سه شهر مشهد، رضویه و مُلک آباد، ۴۰۰ روستا و آبادی و بیش از چهار میلیون نفر جمعیت دارد که سه و نیم میلیون نفر از آنها در کلانشهر مشهد سکونت دارند.
بخش مرکزی مشهد با ۳۰۰ روستای بزرگ و کوچک حدود نیم میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما