در پیام سید علی احمدزاده که نسخه ای از آن در اختیار ایرنا قرار گرفت، آمده است: دانشجویان در همه موضوعات با بصیرت و آگاهی و استکبار ستیزی در دفاع از آرمان ها در صحنه هستند و ما نیز مایلیم که همواره در میان این قشر بصیر باشیم.
در ادامه این پیام بیان شده است: در تاریخ انقلاب اسلامی ایران رویدادهای پرافتخاری وجود دارد که هرکدام از این وقایع مایه مباهات و تبیین کننده هویت این مرز و بوم است.
در این پیام عنوان شده است: ۱۶ آذر نماد استکبار ستیزی و مبارزه با پروسه نفوذ دشمنان است.
در ادامه این پیام آمده است: دانشجویان در تمامی مسائل پیشرو بوده و طلایه دار مبارزه با استکبار جهانی هستند.
احمدزاده یادآور شده است: آرمان خواهی و استکبار ستیزی و مطالبه گری که به عنوان مهمترین شاخصه های روز دانشجو است می تواند مسیر توسعه، بالندگی و شکوفایی نظام را بیش از پیش رقم زند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد در این پیام ابراز امیدواری کرده است که این روحیه مطالبه گری و آرمان خواهی باید همواره مد نظر دانشگاهیان و حرکت های خودجوش جنبش های دانشجویی باشد.
وی به تدبیر هوشمندانه و خلاقانه مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه های کشور اشاره کرد و افزود: این کرسی ها چنانچه در فضایی مطلوب و مبتنی بر اهداف و مسیر واقعی خود باشد زمینه ساز تحول، پیشرفت و کمک به پیشبرد امور در بخش های مختلف اجرایی و نظام تصمیم سازی در بخش های مختلف خواهد شد.
وی ضرورت قانون گرایی، ایجاد فضای با نشاط همراه با سعه صدر و استقلال فکری از سوی تشکل های دانشجویی را یادآور شد و گفت: حرکت ها و جنبش های خودجوش دانشجویی زمانی ارزشمند و تاثیرگذار خواهد بود که بر پایه و پشتوانه های اندیشه ای قوی استوار باشد.
در روز ۱۶ آذر ۱۳۳۲ که نماد بیداری و خودآگاهی دانشجویان در تاریخ ایران است، سه آذر اهورایی "احمد قندچی"، "مصطفی بزرگنیا" و "آذر شریعترضوی" دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیسجمهور وقت آمریکا و اعطای دکترای افتخاری به وی همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند و یاد و خاطر آنان همواره در جنبش دانشجویی ایران ماندگار شد.
در ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ پس از کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد، دانشجویان فهیم ایران اسلامی در اعتراض به مداخلات خارجی و وابستگی حکام داخلی، سفر نیکسون رئیس جمهور وقت ایالت متحده آمریکا را آوردگاهی برای مبارزه با استکبار قرار داده و در این رویداد سه تن از دانشجویان جان شیرین خود را نثار این مطالبه تاریخی کردند.
نظر شما