ایجاد مرکز غربالگری سرطان‌های بانوان در سمنان معطل تامین مکان است

سمنان- ایرنا- رییس جهاددانشگاهی سمنان گفت: تجهیزات لازم برای ایجاد پژوهشگاه غربالگری و تشخیص سرطان ویژه بانوان در استان با اعتبار ملی تامین شده و اکنون نیاز است دستگاه‌های اجرایی برای اختیار قراردادن مکانی به این منظور همراهی کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی منصفی راد روز شنبه در نشست با اصحاب رسانه در سالن همایش جهاد دانشگاهی استان سمنان افزود: مجلس شورای اسلامی جهاددانشگاهی را موظف به توسعه شبکه ملی تشخیص، کنترل و درمان سرطان های بانوان کرد که در ۱۰ استان با اولویت اجرا شود. استان سمنان نیز با همراهی مسوولان و پیگیری‌ها جزو اولویت‌‎ها قرار گرفته است و اکنون در صورت تامین مکان برای استقرار دستگاه‌های آن، ظرف مدتی کمتر از یک ماه این مرکز در سمنان به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی ۳۰۰ میلیارد ریال تجهیزات غربالگری سرطان ویژه بانوان برای استان سمنان خریداری کرده، اما در تهران قرار دارد و شرط تحویل تجهیزات به این استان، تامین مکان برای استقرار تجهیزات برای فعالیت مرکز است.

وی اظهار کرد: در صورت تعلل در تامین مکان برای ایجاد مرکز غربالگری تشخیص سرطان ویژه بانوان در استان سمنان، ممکن است سهمیه از استان گرفته و فرصت‌سوزی شود، بنابراین انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی که فضای مناسب برای ایجاد چنین مرکزی دارند، به منظور جلوگیری از این فرصت‌سوزی مشارکت لازم را در دستور کار قرار دهند.

تکمیل خدمات تنها مرکز درمان ناباروری رویان در سمنان نیازمند ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار

رییس جهاددانشگاهی سمنان درباره بهره‌برداری از مرکز درمان ناباروری رویان در استان، گفت: ساختمان مرکز درمان ناباروی دارای پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصد است و به شرط ابلاغ اعتبار از محل سفر رییس جمهور به استان سمنان در دوم، ۶ ماه پس از ابلاغ اعتبار، مرحله نخست مرکز رویان در مهدیشهر تکمیل و افتتاح خواهد شد.

وی با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری رویان می‌تواند در سه سطح شامل ارایه خدمات اولیه تا تخصصی، خدمات ارایه دهد، افزود: ارایه تمامی خدمات درمان ناباروی در سطح سه در استان سمنان پیگیری می‌شود و اعتبار برای تجهیز و افتتاح مرکز درمان ناباروری در مرحله نخست بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

به گفته منصفی‌راد، به منظور تامین پزشک متخصص برای انجام تمام روش‌های درمان ناباروی طی تفاهمنامه‌ای با دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی سمنان مقرر شد تا یکی از پزشکان متخصص برای گذراندن دوره تخصص درمان نازایی به تهران اعزام شود.

طبق برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد.

سمنان که به دارالمرحمه معروف است با هشت شهرستان و مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

این خطه از جانب شمال به استان‌های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان‌های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha