استاندار یزد: فعالیت‌های دینی مدارس توسط افراد متخصص و متناسب با نسل امروز انجام شود

یزد- ایرنا- رییس شورای آموزش و پرورش استان یزد با بیان اینکه یاد خدا و نماز بهترین راه حل کاهش آسیب‌های اجتماعی در مدارس است، گفت: فلسفه زندگی و فعالیت‌های دینی در مدارس باید با زبان نسل امروز آموزش داده شود و در این مسیر تعامل مدرسه با خانواده‌ها افزایش یابد.

به گزارش ایرنا، مهران فاطمی روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان یزد، افزود: فعالیت های فرهنگی ، دینی و پرورشی مدارس نیازمند نیروهای متخصص و فعالیت میدانی است و معلمان باید همچون گذشته با دانش آموزان زندگی کنند و فعالیت های آموزشی فقط به مباحث درسی خلاصه نشود.

وی ادامه داد: سیل خانمان سوز آسیب‌های نو پدید و همچنین برخی مسائل و ناهنجاری ها سهل الوصل شده و در مقابل آن حجم فعالیت‌های فرهنگی ما کافی نیست و البته بضاعت آموزش و پرورش هم محدود است و نیازمند کمک از ظرفیت‌های دیگر ارگان‌هاست .

استاندار یزد ادامه داد: آموزش و پرورش با چالش هایی مانند کمبود معلم، آسیب های اجتماعی و محدودیت در برگزاری اردوها مواجه است اما در عین حال با همه کاستی ها عملکرد قابل قبولی دارد و همه باید به آموزش و پرورش کمک کنیم.

فاطمی اظهار داشت: فعالیت های آموزشی در مدارس باید با توجه به همه سلایق دیده شود و علاوه بر فعالیت‌های فرهنگی باید برگزاری رویدادهای اردویی و ورزشی هم دیده شود تا علایق همه دانش آموزان تامین شود و فقط به یک بخش محدود نگردد.

آیت الله محمد رضا ناصری نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد نیز در این نشست گفت: تفکر ،تعقل و خداباوری باید در نسل امروز به ویژه در میان دانش آموزان ترویج شود ، با نماز و خداباوری بسیاری از مشکلات جامعه حل می‌شود و هرجا که راه را اشتباه رفته ایم، باید به دستورات اسلام برگردیم.

علی اکبر عزیزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد نیز در این نشست گفت: حوزه آموزش در استان بسیار خوب فعالیت می کند، اما در حوزه پرورشی عملکرد قابل دفاعی نداریم و مشکل این است که اول باید تزکیه صورت گیرد و سپس سراغ آموزش برویم، بنا بر این روند و مسیر باید تغییر کند .

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این نشست گفت: طرح آموزش رایانه و اطلاعات برای بیش از ۱۰ هزار نفر پیش بینی شده بود که به ۲۰ هزار نفر افزایش یافت و تا امروز در ۲۸ مدرسه دخترانه و ۱۷ مدرسه پسرانه این طرح اجرایی شده و در مجموع ۱۶ هزار دانش آموز دختر و ۷ هزار پسر زیرپوشش این طرح قرار گرفته اند.

محمد کاظم رحیمی نژاد اظهار داشت: همچنین برای آموزش ۱۵۲ معلم نیز تا امروز اقدام شده است و چالش استان در مدارس به فقدان تجهیزات باز می گردد که تامین آن با کندی در حال انجام است و در این زمینه انتظار درخواست مساعدت از بخش های مختلف داریم.

محمد رضا پاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد نیز در این نشست گفت: طرح آموزش رایانه برای دانش آموزان استان با افزایش ۲ برابری به ۲۰ هزار نفر رسید و از محل اعتبارات وزارت فناوری اطلاعات برای اجرای این طرح در استان هزینه می شود و از لحاظ تعداد شرکت کننده نیز یزد رتبه اول کشور را دارد، همچنین برای تجهیز مدارس نیز اتاق بازرگانی یزد متعهد بخشی از این موضوع شده است.

ارائه گزارش از اقدامات انجام شده در طرح مهارت، ارائه طرح نماد، طرح توزیع شیر رایگان در مدارس، طرح پوش جهاد علمی آموزشگاه البرز نیز از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

استاندار یزد: تجهیرات صنایع بزرگ در هنگام بحران باید در خدمت استان قرار گیرد

به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، استاندار یزد روز شنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با تاکید بر ضرورت آمادگی حداکثری برای مقابله با مخاطره سیل، با تاکید بر امکان استفاده از توان تجهیزاتی معادن و صنایع فعال در شهرستان‌های استان برای مقابله با مخاطرات گفت: با ابلاغ به صنایع بزرگ دارای تجهیزات و ادوات، طبق قانون باید کلیه امکانات آنها در مواقع بحران در خدمت به  استان قرار گیرد.

مهران فاطمی با بیان اینکه استفاده از توان مردمی و تجهیزات صنایع باید در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: در صورت عدم همکاری صنایع و معادن در راستای اجرای مصوبه مدیریت بحران شهرستان، به عنوان ترک فعل به مقام قضایی معرفی خواهند شد.

وی تهیه شناسنامه تجهیزات و ادوات بخش خصوصی برای بهره‌گیری از آن در هنگام وقوع سیل را ضروری دانست و افزود: فرمانداران ظرفیت های قابل استفاده صنایع و معادن را احصا و بانک اطلاعاتی آنها را برای اجرای طرح های مدیریت بحران تهیه کنند.

استاندار یزد در خصوص ورود تمامی حجم آب حاصل از بارندگی‌های شهرستان تفت به شهر یزد، بر ضرورت در اولویت قرار گرفتن حل این مسئله تاکید کرد و یادآور شد: با توجه به پیش بینی اداره‌کل هواشناسی استان مبنی بر احتمال بارش‌های سنگین و فرابارش، حفظ آمادگی حداکثری کلیه دستگاه‌های استان الزامی است.

فاطمی در ادامه عملکرد دستگاه‌های استانی در مقابله با مخاطره سیل را رضایت بخش توصیف کرد و گفت: بدون تردید در صورت عدم انجام اقدامات لازم در جریان سیل های سال گذشته، سطح خسارات افزایش پیدا می‌کرد.

استاندار یزد در پایان بر تلاش بیشتر مجموعه مدیریت بحران، فرمانداری‌ها و دستگاه‌های مربوطه، برای تسریع در امور بازسازی خسارت‌های سیل سال قبل و موضوعات پیشگیرانه و ایمن سازی شهرها تاکید کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha