۱۲ هزار نفر از خراسان جنوبی در صندوق بیماری‌های خاص نشان‌دار شدند

بیرجند - ایرنا - مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: ۱۲ هزار نفر در صندوق بیماران خاص و صعب العلاج نشان‌دار شدند که بیشترین آمار آنان مربوط به بیماران فشارخونی، دیابت و سرطانی هستند.

علی اربابی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این بیماران با بارگذاری مدارک و اسناد مورد نیاز در سامانه "شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران" و تایید بیماری و نوع خدمات درمانی که دریافت می‌کنند از خدمات این صندوق برخوردار شدند.

وی با اشاره به اینکه بهره‌مندی از مزایای این صندوق منوط به ثبت‌نام بیماران خاص و صعب‌العلاج در سامانه بیمه سلامت کشور است گفت: روزانه تعدادی از بیماران استان با ورود به این سامانه عملیات ثبت‌نام خود را انجام می‌دهند و به نوعی نشان‌دار می‌شوند.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی اظهار داشت: تمامی این بیماران باید در صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج عضو شوند تا ۱۰۰ درصد هزینه‌های بسته خدمتی در بخش‌های دولتی و ۸۰ درصد هزینه‌ها در بخش خصوصی پرداخت شود.

وی بسته خدمتی بیماران در این صندوق را شامل پرداخت هزینه ویزیت، دارو، خدمات پزشکان، خدمات پاراکلینیک و توانبخشی اعلام کرد و گفت: بیماران خاص و صعب‌العلاج برای بهره‌مندی از مزایا و خدمات صندوق می‌توانند در سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران ثبت‌نام یا به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مراجعه کنند.

وی اظهار داشت: همچنین ۶۷ قلم داروی فاقد پوشش بیمه‌ای اخیرا زیر چتر صندوق بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفت که ۲۰ قلم آن مربوط به بیماران دیابتی است.

اربابی با بیان اینکه سازمان بیمه سلامت بدنبال کاهش هزینه های درمان بیمه شدگان است ، ادامه داد: از داروهای تحت پوشش قرارگرفته ، ۱۷ قلم دارو برای بیماران متابولیک، پنج قلم دارو برای بیماران سرطانی، پنج قلم دارو برای بیماران SMA و یک قلم برای بیماران هپاتیت c است.

وی به افزایش پوشش دارویی برای بیماران قلبی، عروقی و پرفشار خون نیز اشاره کرد و افزود: ۱۳ قلم داروی فاقد پوشش بیمه‌ای برای این بیماران تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت و برای بیماران سیستیک فیبروزیس نیز ۶ قلم دارو تحت پوشش قرار گرفته است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی به خدمت دیگر این بیمه اشاره و اضافه کرد: خدمات بستری برای بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر در استان رایگان شده که منوط به رعایت نظام ارجاع و پزشک خانواده و بستری در بیمارستان‌های دولتی است.

وی گفت از ابتدای امسال خدمات بستری مورد تعهد سازمان‌های بیمه‌گر برای بیمه‌شدگان روستایی، عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر رایگان شده است به طوری که ۹۵ درصد هزینه‌های بستری این بیماران به عهده بیمه سلامت بوده و پنج درصد باقیمانده نیز توسط دولت و از منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرداخت می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha