فاطمه سرحدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این دوره به مدت ۹۰ ساعت در هشت جلسه برگزار و در هر دوره آموزشی امکان مهارت آموزی برای ۱۰ تا ۱۲ متقاضی وجود دارد.
وی اضافه کرد: مهارت آموزان تنها هزینه اندک ثبت نام اولیه را پرداخت می کنند و دوره آموزشی برای آنها به صورت رایگان برگزار می شود.
سرپرست مرکز هتلداری و گردشگری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای همدان بیان کرد: علاقه مندان در این دوره آموزشی با نحوه تهیه گوشت، یخ زدایی، توزین، مخلوط، چرخ کردن مواد اولیه، عمل آوری گوشت و تهیه فرآورده های گوشتی خام آشنا می شوند.
سرحدی ادامه داد: تهیه فرآورده های گوشتی پخته و نیمه پخته شامل سوسیس و کالباس، قالب زنی، لفاف بندی فرآورده های گوشتی، پختن و سرو کردن فرآورده های گوشتی نظیر سوسیس و بسته بندی در این دوره به علاقه مندان آموزش داده می شود.
وی با بیان اینکه این دوره ۲ روز در هفته برگزار می شود اظهار کرد: بانوان و آقایان علاقه مند می توانند در دوره آموزشی تهیه فرآورده های گوشتی شرکت کنند و محدودیت سنی و جنسی ندارد.
سرحدی خاطر نشان کرد: پس از پایان دوره آموزشی از مهارت آموزان آزمون کتبی و شفاهی دریافت شده و به افرادی که حد نصاب نمره را دریافت کنند گواهی مهارت اعطا می شود.
وی افزود: هم اینک ۲۵ نفر در صف انتظار هستند که پس از اتمام این مرحله برای گروه دوم دوره آموزش تهیه فرآورده های گوشتی برگزار می شود.
۲۲ مرکز دولتی و ۲۱۷ مرکز آموزش خصوصی زیر نظر فنی و حرفه ای استان همدان فعالیت دارند و ۵۰۰ رشته و حرفه را آموزش می دهند.
نظر شما