۲۸ دی ۱۴۰۲، ۹:۴۷
کد خبر: 85357736
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

افزایش مشارکت همگانی راهبرد اصحاب رسانه در انتخابات باشد

خمین - ایرنا - فرماندار خمین گفت: افزایش مشارکت همگانی راهبرد اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی شهرستان در انتخابات پیش رو باشد.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، حمید کمانکش شامگاه چهارشنبه در نشست با خبرنگاران و مدیران شبکه های اجتماعی خمین در سالن جلسات دادگستری این شهرستان، افزود: سلامت و رقابت از راهبردهای چهارگانه مقام معظم رهبری در انتخابات و تبیین مولفه امید آفرینی و اطلاع رسانی اقدامات دولت بر عهده رسانه و شبکه های اجتماعی است.

وی ادامه داد: در دنیای جدید نقش بی بدیل رسانه یک واقعیت انکار ناپذیر است چرا که رسانه می‌تواند واقعیات را غیر حقیقی و حقایق را غیر واقعی نمایش دهد.

فرماندار خمین اظهار کرد: سرمایه گذاری در رسانه و فضای مجازی ابزار مهم دشمن در اغتشاشات پارسال بود.

کمانکش بیان کرد: رسانه و شبکه های اجتماعی رابط مردم و مسئولان هستند و مشکلات را رصد و انعکاس می دهند.

وی گفت: در ۲ سال اخیر تلاش شد مزاحمتی برای فضای مجازی و رسانه ای شهرستان ایجاد نشود و بخش مثبت این فضا مورد توجه قرار گیرد چراکه یکی از منابع برای اطلاع از مسائل سطح جامعه شبکه های اجتماعی هستند.

فرماندار خمین با تاکید بر اینکه روزهای منتهی انتخابات بسیار مهم و حساس است، افزود: دشمن برای انتخابات امسال برنامه ریزی کرده است و از سیاه نمایی از وضعیت معیشتی، اقتصادی و اجتماعی ایران و ایجاد نارضایتی در مردم برای کاهش حضور مردم در پای صندوق های رای استفاده می‌کند.

تبلیغات انتخاباتی پیش از زمان تعیین شده جرم است

رییس دادگستری خمین نیز در این نشست گفت: تبلیغات انتخاباتی در فضای مجازی خارج از زمان تعیین شده جرم است و با افراد متخلف در این زمینه برخورد قانونی می‌شود.

محمد شاکرمی هرگونه تخریب نامزدها، نشر اکاذیب، تبلیغ خارج از وقت مقرر و سایر مصادیق مندرج در قانون انتخابات با استفاده از فضای مجازی به صورت مستقیم و غیرمستقیم را جرم و مستوجب مجازات دانست.

رییس دادگستری خمین با تاکید بر لزوم امیدآفرینی در جامعه برای افزایش مشارکت در انتخابات گفت: رسانه‌ها می‌توانند تخریب یا تبلیغات غیرقانونی در فضای مجازی را به اطلاع دستگاه‌های ناظر از جمله دادگستری اطلاع دهند تا شاهد فضای انتخاباتی سالم و در عین حال پرشور باشیم.

شاکرمی بیان کرد: اصحاب رسانه و شبکه‌های اجتماعی باید بی طرفی را در انتخابات مورد توجه قرار دهند چراکه خروج از بی طرفی موجب انتقال پیام تبلیغاتی برای یک کاندیدا به جامعه می شود.

وی یادآور شد: تاسیس ستاد انتخاباتی در فضای مجازی به هریک از کاندیداها از ابداعات قانون انتخابات امسال است که می‌تواند نقش مهمی در شناخت نامزدها از سوی مردم داشته باشد.

دادستان دادگاه عمومی و انقلاب خمین نیز در این نشست گفت: سلامت بعنوان یکی از راهبردهای چهارگانه مقام معظم رهبری در انتخابات برعهده رسانه است.

ابراهیم کمیزی ادامه داد: ارائه وعده هایی که مغایر با مسئولیت و وظایف نمایندگان مجلس است نباید از سوی نامزدها مطرح شود.

به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفند ماه امسال برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha