۱ بهمن ۱۴۰۲، ۱۵:۰۳
کد خبرنگار: 1540
کد خبر: 85361028
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

لاسجرد در شهرستان سرخه یکهزار و ۵۰ هکتار باغ و زمین زراعی دارد

سمنان – ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی سرخه گفت: بخش لاسجرد از توابع این شهرستان با ظرفیت مطلوب کشاورزی، دارای ۲۸۶ هکتار بخش زراعی و ۷۶۵ هکتار باغ است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس غفوریان روز یکشنبه به خبرنگاران افزود: از ۲۸۶ هکتار سطح زیر کشت زراعی در لاسجرد عمده کشت از نوع گندم، جو، خربزه و یونجه است.

وی با بیان اینکه امیرآباد، بخش‌آباد، جمشیدآباد، عربه‌چال و گیوه عمده روستاهای تحت پوشش لاسجرد محسوب می‌شوند، افزود: ۷۷ نفر بهره‌بردار زراعی در این منطقه در حال کشت و کار هستند.

مدیر جهاد کشاورزی سرخه تعداد بهره‌بردار باغی این منطقه را ۱۱۳ نفر عنوان و اضافه کرد: سطح زیر کشت محصولات باغی نیز ۷۶۵ هکتار است.

وی عمده محصولات باغی منطقه لاسجرد را زردآلو،گوجه سبز، زیتون و پسته عنوان کرد و گفت: منبع تامین آب چشمه لاسجرد به طور متوسط دبی ۸۷ لیتر بر ثانیه آبدهی دارد.

وی از وجود خاک حاصلخیز کشاورزی و مناسب برای احداث باغ و تولید محصولات مرغوب به عنوان ظرفیت‌های مطلوب لاسجرد نام برد و گفت: این منطقه دارای ظرفیت‌های گردشگری مطلوبی مانند کاروانسرا است که برای جذب گردشگر بسیار حائز اهمیت است.

مدیر جهاد کشاورزی سرخه از وجود نیروی جوان و تحصیلکرده در روستاها به عنوان دیگر ظرفیت لاسجرد نام برد و گفت: برای افزایش ظرفیت اشتغال نیاز به استقرار واحدهای صنعتی است.

لاسجرد در شهرستان سرخه یکهزار و ۵۰ هکتار باغ و زمین زراعی دارد

غفوریان با بیان اینکه منطقه لاسجرد دارای اقلیم چهار فصل است، افزود: می‌توان از ظرفیت این اقلیم برای احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس به خوبی بهره گرفت.

وی، خرده مالک بودن اراضی کشاورزی، موقوفه بودن اراضی کشاورزی را برخی موانع و مسائل و مشکلات بر سر راه کشاورزی بیان کرد و گفت: سطح اجرای سامانه‌های آبیاری نوین به علت مشکل تامین اعتبار بسیار پایین و در سطح ۲۳۱ هکتاراست و انتقال آب با لوله پلی‌اتیلن انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی سرخه افزود: پایین بودن اعتبارات مکانیزاسیون و بالا بودن درصد سود بانکی، از دیگر مشکلات کشاورزان در این بخش برای توسعه است.

استان سمنان با بیش از ۵۳ هزار بهره‌بردار، سالانه در مجموع بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی شامل زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان تولید می‌کند که بخش عمده‌ای از این تولیدات مازاد بر نیاز مردم استان سمنان است.

از کل گستره بخش کشاورزی استان سمنان ۸۷ هزار هکتار بخش زراعی، ۷۰ هزار هکتار باغ و ۴۰ هزار هکتار آیش است.

تولیدات بخش زراعی استان سمنان سالانه ۹۲۰ هزار تن و میزان محصولات باغی سالانه ۴۸۰ هزار تن است و سالانه بیش از ۲۹۰ هزار تن نیز انواع محصولات دامی در استان سمنان تولید می‌شود.

بیش از ۵۰ درصد از گستره استان سمنان به میزان پنج و ۲ دهم میلیون هکتار نواحی بیابانی است و ۳۵۰ هزار هکتار را جنگل و سه و هشت دهم میلیون هکتار را مرتع شامل می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha