«جواد محرمپور» روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این هنرجویان در رشتههای مختلف صنایع دستی همچون سراجی سنتی، حکاکی روی فلز، گلیمبافی، زیورآلات سنتی، طراحی روی سفال، سرامیک و بافت سنتی آموزش دیدند.
وی به استقبال خوب این هنرجویان از دورههای آموزشی اشاره، و بیان کرد: برپایی ۲ نمایشگاه صنایع دستی با حضور پرشور هنرمندان و عرضه صنایع دستی شهرستان در دهمین نمایشگاه صنایع دستی آذربایجانشرقی نیز در بازاریابی برای محصولات تولیدی شهرستان موثر بوده است.
وی با تاکید بر اینکه اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مراغه، ایجاد زنجیره بین تولیدکننده و مصرفکننده و برندسازی فردی در رشتههای صنایع دستی را دنبال میکند، افزود: ظرفیت بخش صنایع دستی شهرستان قابل تامل است و به توجه و تقویت نیاز دارد.
به گفته «محرمپور»، تقویت بخش صنایع دستی شهرستان به ارتقای کرامت نفس هنرمندان و ایجاد بستر اقتصادی و جذب سرمایهگذاری کمک میکند.
وی همچنین در خصوص بیمه هنرمندان فعال در بخش صنایع دستی شهرستان نیز افزود: اخیرا اسامی هنرمندان فعال و دارای پروانه فعالیت به مرکز استان ارسال شد و ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجانشرقی نیز به دنبال بهرهمندی آنان از بیمه هنرمندان است.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مراغه این را هم بیان کرد که ۲۰ بهمن ماه جاری نیز نمایشگاه دیگری در محل هتل «آلیانس» این شهرستان برپا، و صنایع دستی شهرستان در این نمایشگاه عرضه میشود.
به گزارش ایرنا مراغه ۳۵۰ هنرمند دارای پروانه تولید در بخش صنایع دستی و هنرهای سنتی دارد و صنایع دستی پرطرفدار این شهرستان شامل گلیمبافی، حکاکی روی فلز، منبت، معرق، زیورآلات سنتی، چرم دوزی، سازهای سنتی و رو دوزی سنتی است.
در گوشه و کنار این شهرستان نیز استعدادهای قابل توجهی به چشم میخورد که بدون تشریفات نسبت به تولید صنایع دستی اقدام میکنند؛ تا جایی که در برخی از کارگاههای خانگی شهر مراغه، تارهای مرغوب تولید، و به بازار سراسر کشور عرضه میشود.
نظر شما