۱۲ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۰۵
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 85373088
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مطالبه جامعه ورزش و جوانان از نماینده ولی‌فقیه در کردستان

سنندج- ایرنا- در اولین روز از دهه مبارک فجر جمعی از ورزشکاران و فعالان حوزه جوانان در نشست صمیمی با نماینده ولی فقیه در کردستان، مطالبات خود را مطرح کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این دیدار، نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: دفتر نماینده ولی فقیه در استان آماده همکاری با ورزشکاران است و این نیازمند ارتباط تنگاتنگ ورزشکاران با این دفتر است تا ثمرات این هماهنگی در میدان عمل دیده شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی افزود: هر هفته یک نشست اختصاصی با یکی از هیئت‌های ورزشی کردستان می توانیم داشته باشیم تا مسائل انان بصورت تخصصی بررسی شود.

وی با بیان اینکه نتایج سفرهای شهرستانی در بعد فرهنگی از جمله کتابخانه‌ها و کانون‌های پرورش فکری و نیز ورزش و جوانان در حال جمع آوری است ، گفت: این جمع‌بندی‌ها در تهران با مسئولان این بخش‌ها در میان گذاشته می‌شود.

مطالبه جامعه ورزش و جوانان از نماینده ولی‌فقیه در کردستان

نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه استان زمینه‌های اعتلای فرهنگی و ورزشی بسیار بالایی را دارد، تاکید کرد: در حوزه زیرساخت‌های ورزشی باید از فرسودگی اماکن ورزشی جلوگیری کرد که گاهی با مدیریت‌های جزئی امکان‌پذیر است.

وی همچنین با بزرگداشت یاد ورزشکار فقید فریار امینی‌پور از فقدان این ورزشکار برجسته استان ابراز تاسف کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی یادآور شد: ورزشکاران به خاطر بعد مادی وارد عرصه ورزش نمی‌شوند و حفظ عناوین ورزشی به واسطه انگیزه بالایی است که آنها دارند.

نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به ضعف خوابگاه‌های ورزشی در استان اظهار داشت: یکی از عواملی که می‌تواند استانداردهای این حوزه را تقویت کند رفت و آمدهای ورزشی است.

وی گفت:مطالبات جامعه ورزشی کردستان به زودی با رئیس جمهور و وزیر ورزش و جوانان در میان گذاشته می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی به هیاتها و اداره کل ورزش و جوانان توصیه کرد: از ظرفیت اماکن ورزشی خارج از مدیریت ورزش وذجوانان، برای توسعه و تقویت این عرصه بهره گرفته شود که می‌شود در قالب تفاهم‌نامه‌هایی این مهم را عملی کرد.

وی تاکید کرد: یک جوان صدرنشین باعث صدرنشینی استان خود ‌می‌شود که جوانان مدال آور حوزه ورزش کردستان در این زمینه موفق هستند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در کردستان افزوذ: باید با انجام برنامه‌ریزی بلند مدت و کوتاه مدت تیم‌های حاضر در لیگ‌های مختلف کشوری برنامه‌ریزی کرد.
وی ادامه داد: در طول یک سال آینده دیدارهایی با وزرای دولت سیزدهم در ارتباط با مطالبه‌گری مسائل و مشکلات استان خواهیم داشت که امیدوارم ثمره آن رونق توسعه و پیشرفت استان فرهنگی کردستان باشد.

مطالبه جامعه ورزش و جوانان از نماینده ولی‌فقیه در کردستان

۵۵ کردستانی ملی‌پوش در رشته‌های مختلف
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کردستان نیز در این نشست با بزرگداشت دهه فجر، اظهار کرد:نهال انقلاب اسلامی امروز به درخت تناوری تبدیل شده که دشمنان آن از سایه‌اش هراس دارند و دوستان و همه مستضعفان جهان در زیر سایه این درخت تنومند احساس آرامش می‌کنند.

آمنه غلام‌ویسی به فعالیت ۴۰۹ هیئت ورزشی و حدود ۶۷ هزار ورزشکار در قالب این هیئت‌ها در استان اشاره کرد و گفت: ۲۰۳ نفر از ورزشکاران استان در سال جاری به تیم‌های ملی دعوت شدند که ۵۵ نفر آنان در حال حاضر عضو تیم ملی کشورمان در رشته‌های مختلف هستند.

غلام‌ویسی، به برگزاری ۷۵ مورد میزبانی مسابقات ملی و منطقه‌ای در کردستان در سال جاری اشاره کرد و گفت: ۵۱ نفر از ورزشکاران استان، امسال در مسابقات بین‌المللی، آسیایی و منطقه‌ای شرکت کردند که ۳۷ نشان طلا نقره و برنز رهآورد فعالیت این ورزشکاران بود.

وی به میزبانی ۲ اردوی تیم ملی کشورمان در استان اشاره کرد و افزود: ۲۰ تیم از استان در حال حاضر در لیگ‌های کشوری حضور دارند.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کردستان ادامه داد: ۸۵۰ میلیون تومان برای تامین تجهیزات ورزشی برای روستایی و محروم استان در سال جاری هزینه شد که این مسئله در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توسعه عادلانه امکانات اجتماعی بود.

غلام‌ویسی ادامه داد: جشنواره‌های فرهنگی و ورزشی بانوان روستایی در مناطق مختلف استان امسال برگزار شد.

به گفته غلام‌ویسی،۷۰ سمن در استان در حوزه‌های خانواده، جمعیت، جوانی، اجتماعی، سلامت و تندرستی و ورزشی فعالیت دارند و پنج مرکز مشاوره ازدواج نیز توانستند مجوز فعالیت را دریافت کنند که در مناطق مختلف استان در حال حاضر خدمات ارائه می‌کنند.

وی با اشاره به بهره‌برداری از ۲۶ طرح ورزشی در دولت سیزدهم یادآور شد: ۶ زمین چمن ورزشی در طول دهه مبارک فجر در شهرستان‌های دهگلان، مریوان و قروه بهره‌برداری و به روستاییان تحویل داده می‌شود که اعتبار اجرای این طرح‌های ورزشی ۷۰ میلیارد ریال است.

غلام‌ویسی ادامه داد: پنج مکان ورزشی در قالب ماده ۲۷ در کردستان به سرمایه‌گذاران واگذار شده که تعدادی از این طرحها از جمله استخر مجموعه ورزشی حجاب در سنندج آماده بهره‌برداری است و ۱۴ طرح دیگر نیز به زودی به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

حفظ و نگهداری اماکن ورزشی مشکل اصلی
رئیس هیات ژیمناستیک کردستان هم در ابن دیدار، اظهار کرد: اگر کمک‌های مناسبی از سوی دستگاه‌های اجرایی به ورزش کردستان انجام گیرد قطعاً ورزش این استان بسیار بالاتر از وضعیت کنونی خواهد ایستاد.

سیدامید شیخ احمدی یکی از مشکلات اصلی ورزشکاران در کردستان را حفظ و نگهداری اماکن ورزشی برشمرد و گفت: بسیاری از این اماکن که سال‌های سال در اختیار هیئت‌های ورزشی است نیاز به بازسازی دارد و کاملا فرسوده شده است و از نظر سیستم گرمایشی و سرمایشی در مضیقه قرار دارد.

نبود حامی مالی برای حمایت از تیم‌ها و هیئت‌های ورزشی، دیگر مشکل عمده‌ای بود که وی به آن اشاره کرد و افزود: این مشکل، بارها با مسئولان در میان گذاشته شده است اما همکاری لازم در این زمینه صورت نمی‌گیرد.

این داور بین‌المللی ژیمناستیک نقدی به نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی داشت و افزود: بسیاری از نمایندگانی که با رای مردم به مجلس شورای اسلامی راه پیدا می‌کنند بعد از راهیابی به بهارستان، مردم را فراموش می‌کنند که نمایندگان استان هم با وجود قول‌هایی که قبل از انتخاب داده بودند اما عملاً بعد از انتخابات هیچ کاری برای مردم انجام ندادند.

شیخ‌احمدی ادامه داد: فرسودگی تجهیزات و امکانات ورزشی دیگر معضلی است که ورزشکاران استان با آن مواجه هستند که فرسودگی این تجهیزات باعث شده تا بسیاری از ورزشکاران در حین تمرین با آسیب‌های جدی مواجه شوند.

مطالبه جامعه ورزش و جوانان از نماینده ولی‌فقیه در کردستان
جامعه ورزشی قشر مطالبه‌گر

قهرمان دو و میدانی ایران نیز در این دیدار گفت: جامعه ورزشی یک جامعه مطالبه‌گر است و برای همین انتظار دارد.

میلاد سیار اظهار کرد: جلساتی که با مسوولان استان برگزار می‌شود، منفعتی برای توسعه و تقویت ورزش داشته باشد.

وی گفت: مشکل خوابگاه ورزشی یکی از مشکلاتی است که در کردستان با آن سر و کار داریم که میزبانی مسابقات را برای استان غیر ممکن کرده است.

قهرمان ۱۰ دوره دو و میدانی کشورمان افزود: اگر مسابقه‌ای هم که برگزار می‌شود به واسطه درخواست خوابگاه از دیگر دستگاه‌های اجرایی است.

لزوم راه‌اندازی سالن‌های اختصاصی برای رشته‌های ورزشی دیگر مطلبی بود که این ورزشکار کردستانی بر ان تاکید کرد و گفت: در حال حاضر تعداد این سالن‌ها در کردستان بسیار کم است.

سیار ادامه داد: سالن ورزشی ۶‌هزار نفری ۲۲ گولان سنندج در حالی که بزرگترین سالن ورزشی این شهرستان به شمار می‌رود که در عمل برای ورزش از آن استفاده نمی‌شود و بیشتر برنامه‌های مناسبتی در آن اجرا می‌شود در حالی که به اسم بسکتبال والیبال و دیگر رشته‌های ورزشی احداث شده است.

وی افزود: کردستان مهد رشته‌های ورزشی مهمی مانند پینگ پنگ، بسکتبال و کشتی است که باید برای نگهداشت آن تلاش شود.

سیار گفت: در کردستان ضعف هلدینگ‌های تجاری نداریم بلکه به اندازه کافی وجود دارد ولی از ورزش حمایت نمی‌کنند .

مطالبه جامعه ورزش و جوانان از نماینده ولی‌فقیه در کردستان

اعتمادسازی مسوولان راهکاری برای تقویت سمن‌ها
دبیر سازمان مردم‌نهاد آوای قدسیان اخرین مطالبه‌گر این نشست بود که بر لزوم اعتمادسازی از سوی مسئولان برای جوانان و سمن‌ها و تشکل‌های مردمی تاکید کرد و آن را یکی از نیازهای ویژه کردستان دانست.

سیداحمد فتحی‌پور، بهره‌گیری از اعتبارات سرفصل جوانان از سوی دستگاه‌های اجرایی و هم‌افزایی و همکاری بیشتر آنان با اداره کل ورزش و جوانان را یکی از نیازهایی برشمرد که حوزه جوانان به آن احتیاج دارد.

عملکرد جزیره‌ای و هزینه کرد اعتبارات مربوط به کاهش آسیب‌های اجتماعی دیگر موضوعی بود که فتحی پور به آن اشاره کرد و افزود: اگر اعتباری که برای این منظور اختصاص یافته است برای تقویت ورزش هزینه شود دیگر نیازی نیست در حوزه آسیب‌های اجتماعی ورود پیدا کرد چرا که ورزش آسیب‌ها را به حداقل می‌رساند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha