جزییات استفاده از طرح جدید کالابرگ الکترونیکی در چهارمحال و بختیاری تشریح شد

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با تشریح جزییات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی گفت: خانوارهایی که در دهک‌های اول تا هفتم قرار دارند می‌توانند به ازای هر نفر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال(۲۲۰ هزار تومان) در قالب کالابرگ الکترونیکی، ۱۱ قلم کالای اساسی را خریداری کنند.

به گزارش ایرنا، محسن مولوی روز چهارشنبه به مناسبت دهه فجر افزود: در طرح قبلی استفاده از کالابرگ الکترونیکی ۸۰ هزار خانوار استان در طرح شرکت کردند و پیش‌بینی طرح جدید با استقبال مطلوبی همراه شود.

وی ادامه داد: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی از ۱۸ بهمن تا ۱۸ اردیبهشت اجرا می‌شود و در قالب آن خانوارهای دهک اول تا هفتم علاوه‌بر اینکه از یارانه سه و چهار میلیون ریالی (۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی) برخوردار می‌شوند بلکه ۲۲۰ هزار تومان نیز مازاد بر آن می‌تواند از فروشگاه‌های طرف قرارداد ۱۱ قلم کالای اساسی نظیر گوشت، تخم مرغ و ماکارونی را خریداری کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: این طرح با هدف تامین بخشی از معیشت اقشار آسیب‌پذیر جامعه، کاهش تورم، ایجاد تحرک در بازار و ارتقای سطح سلامت جسمانی افراد آسیب‌پذیر جامعه به اجرا گذاشته شده است.

مولوی با بیان اینکه برخورداری از کالابرگ الکترونیکی ۲۲۰ هزار تومانی تنها یک ماه فرصت دارد و به ماه بعد منتقل نمی‌شود، افزود: مردم استان می‌توانند برای استفاده از این طرح به یک هزار و ۸۵۰ فروشگاه مجاز در مناطق شهری و روستایی استان مراجعه کنند.

وی در ادامه از اجرای همایش آموزش ایمنی و توانمندسازی کارفرمایان واحدهای زیر ۱۰ نفر نیروی کار در استان خبر داد و گفت: از آنجا که بیشتر کارگاه‌های فعال در استان کارگاه‌های دارای زیر ۱۰ نفر نیروی کار هستند آموزش کارفرمایان برای رعایت نکات ایمنی محیط کار از اهمیت بالایی برخوردار است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: از ابتدای امسال ۶ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی از محیط‌های کارگری استان انجام شده است که از این تعداد بازرسی پنج هزار مورد آن در خصوص رعایت نکات ایمنی بوده است.

مولوی بیان کرد: به دنبال بازرسی‌های انجام شده در سالجاری چهار هزار اخطاریه رفع نقص برای کارفرمایان استان صادر شده است.

وی با بیان اینکه طبق قانون رعایت ایمنی در محیط کار برعهده کارفرمایان است، یادآور شد: بیشتر حوادث رخ داده در محیط‌های کارگاهی استان به سبب نداشتن وسایل ایمنی فردی بوده است که در این خصوص به کارفرمایان آموزش‌های لازم ارائه می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: در استان۱۲ هزار کارگاه فعال و ۱۰۵ هزار کارگر بیمه شده تامین اجتماعی وجود دارد.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با حدود یک میلون نفر جمعیت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha