حسین آریانپور روز پنجشنبه در آیین افتتاحیه این کنفرانس در گفت و گو با ایرنا، افزود: دوازدهمین کنفرانس نظریه گراف و ترکیبیات جبری با هدف آشنایی پژهشگران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و علاقه مندان به زمینههای گراف و ترکیبیات با حوزه های تحقیقاتی یکدیگر و نیز ارائه تازهترین بروندادها و دستاوردهای پژوهشی با محوریت گراف، نظریه جبری گراف، ترکیبیات و ترکیبات جبری با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاههای سراسر کشور، فارغ التحصیلان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سایر پژوهشگران و علاقه مندان به این حوزه در دانشگاه تفرش در حال برگزاری است.
وی خاطر نشان کرد: از ۷۰مقاله ارسالی به دبیرخانه کنفرانس، ۶۰ مقاله به صورت ارائه شفاهی پذیرش گردیده و ۶ سخنران از صاحبنظران و پژهشگران برجسته حوزه گراف و ترکیبیات کشور در روزهای برگزاری کنفرانس به ارائه مقاله میپردازند.
دبیر دوازدهمین کنفرانس نظریه گراف و ترکیبیات جبری دانشگاه تفرش ادامه داد: اساتیدی همچون دکتر امیر جعفری، دکتر رامین جوادی، دکتر علی طاهرخانی، دکتر محمدعلی حسین زاده، دکتر دوستعلی مژده و دکتر مجتبی قربانی از صاحبنظران و پژهشگران برجسته حوزه گراف و ترکیبیات کشور در این کنفرانس سخنرانی میکنند.
آریانپور هدف از برگزاری این کنفرانس را برقرای ارتباط علمی و تبادل نظرات استاد و دانشجو عنوان کرد و افزود: با توجه به سطح کیفی مطلوب این کنفرانس، مقالات ارائه شده میتوانند در مجلات معتبر داخلی و بین المللی چاپ خواهد شد.
رئیس دانشگاه تفرش نیز گفت: مدل سازی ریاضی و شاخههای کاربردی ریاضیات نظیر گراف و ترکیبیات در تمامی علوم طبیعی مانند فیزیک، زیستشناسی، زمینشناسی، هواشناسی و علوم مهندسی مانند علوم رایانه، هوش مصنوعی کار بردهای گستردهای
سهیل واشقانی فراهانی با بیان این که بدون استفاده از مدل سازی های ریاضی و یا استفاده از کاربرد شاخه های مختلف ریاضی نمی توان علم را پیش برد اظهار امیدواری کرد از دستاوردهای این کنفرانس در پیشبرد علم ریاضی در جهان استفاده گردد.
دبیر اجرایی دوازدهمین کنفرانس نظریه گراف و ترکیبیات جبری دانشگاه تفرش نیز گفت: امروز در دانشگاه تفرش میزبان استادان بزرگ نظریه گراف کشور در دانشگاه تفرش هستیم که بعد از دوران کرونا این اولین دوره برگزاری حضوری کنفرانس است که در دانشگاه تفرش با حضور اساتید، دانشپژوهان، صاحبنظران و دانشجویان برگزار می گردد.
محمد حبیبی افزود: علاوه بر حضور اساتید و دانشجویان در این کنفرانس شاهد حضور دانش آموزان رشته ریاضی و فیزیک شهرستان تفرش هستیم تا از ظرفیت علمی این کنفرانس جهت آشنایی با کاربرد های رشته گراف با برگزاری کارگاه های تخصصی استفاده نمایند.
دانشگاه تفرش دارای ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو است که درهشت رشته مشغول به تحصیل هستند.
این مرکز آموزش عالی دارای ۱۰۰ هیات علمی تمام وقت است.
نظر شما