به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، حسین صفوی در چهارمین رویداد ملی صنعت دانش بنیان با رویکرد حوزه سلامت با بیان اینکه قانون صرفه جویی ارزی مصوب سال ۹۲ است، افزود: این قانون یک قانون ۸ بندی است که وظایف این نهاد غیردولتی برای تامین تجهیزات حوزه ارز با رویکرد جلوگیری از خروج ارز معالجه بیمار تعیین کرده است.
وی ادامه داد: بر اساس سیاستهای وزارت بهداشت، وظیفه هیات امنا صرفه جویی ارز معالجه بیماران تامین نیازها و ملزومات کشور به نحوی که زمینه درمان و تشخیص بیماریها را در کشور ایجاد کند.
صفوی با اشاره به ظرفیت های علمی کشور در حوزه سلامت تاکید کرد: در بسیاری از حوزههای تخصصی چون پیوندهای قلب، ریه و سایر پیوندها، کاشت حلزونی شنوایی به عنوان عملهای رایج در کشور انجام میشود که حاصل فعالیت های فناورانه در کشور است ضمن آنکه به خروج ارز از کشور کمک کرده است.
رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران با بیان اینکه ما سالانه نیازهای حوزه سلامت را تهیه و اقدام به تامین آن می کنیم، خاطر نشان کرد: این در حالی است که فناورها در دنیا در حال پیشرفت است و اولویت ما برای تهیه سبد محصولات، تولیدات داخلی است.
صفوی ادامه داد: بر اساس این رویکرد، از سال ۹۲ سبد کالای ما به میزان ۱۰ درصد تولیدات داخلی بود ولی امروزه به ۹۰ درصد رسیده است.
وی تجهیز ۹۵ درصدی بیمارستان ها با تجهیزات داخلی را از دیگر اقدامات این نهاد دانست و افزود: هیات امنا صرفه جویی ارزی به هیچ عنوان محصولات مشابه خارجی که در ایران تولید می شود را وارد نمیکند و همواره خود را مکلف کرده تا تامین تجهیزات با محصولات داخلی باشد.
رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران با اشاره به حمایت از محصولات و تجهیزات حوزه سلامت با تاکید بر اینکه برخی از محصولات پوشش ۱۰۰ درصدی ایجاد شده است، یادآور شد: طبق هماهنگیهایی که با معاونت علمی صورت گرفته است ۳۰ محصول تولید بار اول خریداری شده است.
به گزارش ایرنا، چهارمین رویداد ملی صنعت دانشبنیان با محوریت حوزه سلامت و برپایی یک نمایشگاه تخصصی در حوزه سلامت امروز پنج شنبه در پارک فناوری پردیس آغاز بهکار کرد، همزمان با آغاز به کار این نمایشگاه از ۶ دارو و ۳ ماده موثره در درمان سرطان و بیماریهای پوستی و اتاق عمل تمام ایرانی با حضور روح الله دهقانی معاون علمی رئیسجمهور و وزیران صمت و بهداشت رونمایی شد.
نظر شما