برگزاری تورهای آشنایی زمینه‌ساز افزایش ۴۲۰ برابری گردشگران چینی در ایران شد

سمنان - ایرنا - مسوول در دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: شمار ورودی گردشگران چینی به کشور پس از دوره کرونا با برگزاری تورهای آشنایی با مناطق مختلف ایران، ۴۲۰ برابر شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعیده نظری شامگاه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران در حاشیه نشست مسوولان استان سمنان با اعضای تور آشنایی ۱۱ فعال فضای مجازی چین با مسیر جاده ابریشم در سمنان افزود: قبل از کرونا شمار گردشگران چینی در ایران چهار هزار نفر بود که اکنون شمار گردشگران چینی، ۴۲۰ برابر افزایش یافته که یکی دلایل این افزایش برگزاری تورهای آشنایی با ظرفیت‌های گردشگری ایران است.

وی ادامه داد: تور آشنایی با مسیر جاده ابریشم برای نخستین بار برای افراد تاثیرگذار فضای مجازی کشور چین در حال برگزاری است.
وی با اشاره به معرفی سمنان به عنوان نماینده ایران در اتحادیه بین‌المللی شهرهای عضو جاده ابریشم افزود: افراد تاثیرگذار فضای مجازی کشور چین در حال بازدید از ظرفیت‌های استان سمنان به عنوان نماینده ایران در مسیر جاده ابریشم هستند.
مسوول در دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: این دفتر وظیفه بازاریابی برای کشورهای دیگر را بر عهده دارد و تورهای آشنایی با ظرفیت‌های گردشگری با افراد تاثیرگذار از جمله برنامه‌های این دفتر است.
سعیده نظری با اشاره به لغو روادید با کشور چین، بیان کرد: ایران با کشور چین مناسبات مشترک زیادی دارد که برگزاری تورهای آشناسازی برای آژانس‌های مسافرتی، راهنمایان تور گردشگری و به تازگی افراد تاثیرگذار در فضای مجازی با هدف رونق گردشگری برگزار می‌شود.
وی اظهار کرد: تورهای آشنایی در چهار زمینه شامل خوراک، تنوع اقلیمی، تاریخ فرهنگی و جاده ابریشم برنامه‌ریزی ‌شده است و در این راستا ۱۱ فعال فضای مجازی چین به ایران و استان سمنان به عنوان نماینده ایران در مسیر جاده ابریشم آمده‌اند.

برگزاری تورهای آشنایی زمینه‌ساز افزایش ۴۲۰ برابری گردشگران چینی در ایران شد
وی بیان کرد: این فعالان فضای مجازی اهل کشور چین که به استان سمنان سفر کردند بیش از ۲۰ میلیون مخاطب دارند که تولید و انتشار محتوا از ظرفیت‌های گردشگری استان سمنان در صفحه‌های شخصی این آنان نقشی مهم در معرفی و رونق گردشگری این استان دارد.
این مسوول بیان کرد: ۱۱ فعال فضای مجازی چین به مدت یک هفته در ایران حضور خواهند داشت و از ظرفیت‌های گردشگری استان سمنان در مسیر جاده ابریشم از ایوانکی گرمسار گرفته تا شاهرود و میامی از جاذبه هایی مانند غار نمکی و جاده ابریشم گرمسار، کاروانسرای تاریخی شهر ایوانکی در گرمسار و مسجدهای تاریخی شهر سمنان دیدن می کنند و در ادامه مسیر به مشهد خواهند رفت.


به گفته نظری این فعالان فضای مجازی در شبکه اجتماعی ویژه کشور چین و تیک‌تاک فعالیت دارند و از ابتدای امسال تاکنون پس از شرکت در هفت تور آشنایی از کشورهای مختلف از جمله چین، روسیه، عراق، تونس، تایلند و قطر به ایران سفر کردند.
مسوول در دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: ضعف در پوشش اینترنت و فقدان اینترنت بدون فیلتر از جمله موانع در صنعت گردشگری کشور است.


استان سمنان مهد آثار تاریخی و طبیعی منحصر به فرد است

یونگ رونگ یکی از فعالان فضای مجازی کشور چین گفت: جاذبه‌های گردشگری استان سمنان مانند غارنمکی، جاده سنگفرش ابریشم، کاروانسرای شاه‌عباسی ایوانکی و مسجدهای تاریخی سمنان منحصر به فرد هستند و تاکنون مشابه این آثار را ندیده ام.

برگزاری تورهای آشنایی زمینه‌ساز افزایش ۴۲۰ برابری گردشگران چینی در ایران شد

سمنان پذیرای گردشگران

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان گفت: سمنان ۹۷ هزار کیلومتر وسعت و دارای تنوع اقلیمی و ظرفیت‌های گردشگری منحصر به فرد و متنوع، پذیرای گردشگران خارجی است.
محمد حمیدی در نشست با گردشگران فعال فضای مجازی کشور چین در سمنان افزود: استان سمنان زادگاهش یوزپلنگ ایرانی و دارای پنج منطقه حفاظت شده است و دامغان سه هزار سال قبل پایتخت ایران بوده و پست‌های این شهر شهرت جهانی دارد.

برگزاری تورهای آشنایی زمینه‌ساز افزایش ۴۲۰ برابری گردشگران چینی در ایران شد

سمنان دارای طولانی‌ترین مسیر جاده ابریشم

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان در این نشست گفت: سمنان طولانی‌ترین مسیر جاده ابریشم در ایران را دارد که این جاده پیوند عمیق بین ایران و چین ایجاد کرده است.
به گفته امیر کرم‌زاده، ویژگی های رفتاری، اخلاقی و فرهنگی مشترک بین چین و ایران وجود دارد و از گردشگران کشور چین برای دیدن ظرفیت‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگ ایران و سمنان دعوت می‌کنیم.
وی تصریح کرد: سمنان مهد سفال و سرامیک است و سابقه تمدنی این استان به ۶ هزار سال قبل بر می‌گردد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، استان سمنان دارای بیش از یک هزار و ۸۳۳ اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی شناسایی شده است و ثبت جهانی پنج مجموعه کاروانسرای تاریخی از شرق تا غرب این استان، انتخاب سمنان به عنوان تنها نماینده ایران در «اتحادیه بین‌المللی شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم»، کسب مهر اصالت ملی برای ۵۳ اثر صنایع دستی و ۹ اثر صنایع دستی در کسب مهر اصالت بین‌المللی و طراحی «اپلیکیشن پارکوپولو» به عنوان ابتکاری از استان برای معرفی جاذبه‌های گردشگری، بخشی از دستاوردها برای رونق حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این استان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha