معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار قلعه گنج درباره چرایی صفهای طولانی سوخت روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: ۱۰ جایگاه توزیع سوخت بنزین و گازوییل در شهرستان وجود دارد که همه آنها در چرخه توزیع سوخت برای وسایل نقلیه فعال هستند که ۲ جایگاه شهری است.
مصیب سالاری افزود: به جز جایگاه رَمِشک که کارت آزاد آن مشکل فنی پیدا کرده و برای اصلاح به شرکت نفت ارجاع داده شده، تعداد ۹ جایگاه دارای کارت آزاد سوخت برای توزیع به وسایل نقلیه هستند و هر جایگاه روزانه موظف به توزیع سوخت به حدود ۲۵۰ خودرو است.
سالاری اضافه کرد: در توزیع گازوییل اما هیچ کارت سوختی تحویل جایگاه داران نیست و باید صاحبان کامیون، مینی بوس و اتوبوس از سهمیه کارت وسایل نقلیه خود برای سوختگیری استفاده کنند.
وی با اشاره به یکی از دلایل عمده تشکیل صفهای پمپ بنزین در قلعه گنج بیان کرد: ما برای رفت و آمد مسافران و اهالی روستا به شهر قلعه گنج حمل و نقل عمومی نداریم و اغلب مسافران با خودروهای شخصی رفت و آمد و مسافرکشی میکنند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار قلعه گنج افزود: به عنوان مثال رفت و برگشت در مسیر رمشک - قلعهگنج با مسافت ۱۶۰ کیلومتری حدود ۳۲۰ کیلومتر است.
وی ادامه داد: برای مسیر رفت و برگشت مارز به قلعه گنج نیز ۱۶۰ تا ۱۷۰ کیلومتر مسافت باید طی شود که در این مسیر هیچ جایگاه توزیع سوختی وجود ندارد.
سالاری یادآور شد: ما در حوزه شهر قلعه گنج تنها ۲ جایگاه توزیع سوخت بیشتر نداریم و اگر پمپ یکی از جایگاهها از کار بیافتد یا هر مشکل فنی ایجاد شود در توزیع سوخت با مشکل مواجه خواهیم شد.
وی اضافه کرد: البته تاکنون متقاضیان و سرمایهگذاران زیادی برای احداث جایگاه توزیع سوخت در شهرستان قلعهگنج داشتیم که یکی از آنها که تاکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد جایگاه خدابخش درزهی از اهالی رمشک و در ورودی شهر رمشک است که بهزودی به بهرهبرداری خواهد رسید.
سالاری افزود: این جایگاه یک مجتمع بینراهی در بین مسیر ۲ استان سیستان و بلوچستان به جنوب کرمان واقع شده است.
وی ادامه داد: بیشتر متقاضیان و سرمایه گذاران احداث مجتمع و جایگاه توزیع سوخت در قلعه گنج از فرمانداری فقط معرفی نامه دریافت می کنند و مابقی کارها و امور در شرکت پخش فرآورده های نفتی انجام می شود.
سالاری افزود: در کل شهرستان تاکنون چند متقاضی داشتیم که برای احداث جایگاه توزیع سوخت در محله گلدشت، محله نورآباد، مرکز شهر، بعد از دو راهی کشیت در مسیر قلعه گنج به منوجان، مرکز شهر چاهدادخدا، مرکز شهر قلعه گنج در خیابان منتهی به چیل آباد و جایگاه ورودی شهر قلعه گنج از طرف کهنوج در حال پیگیری و دریافت تسهیلات به منظور احداث جایگاه توزیع سوخت در مرکز شهر و روستاهای قلعه گنج هستند.
وی یادآور شد: در یک جایگاه کارت سوخت آزاد برای توزیع سوخت بین خودروهای امدادی، اداری و آژانس ها مشخص شده که لیست خودروهای آژانس از قبل در اختیار جایگاه قرار داده شده است.
مرکز شهرستان قلعه گنج در ۴۲۰ کیلومتری جنوب شهر کرمان واقع شده است.
نظر شما