جعفر شهامت روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بین ۹۰ تا ۹۲ درصد از تردد زائران بارگاه منور رضوی به مشهد از طریق جاده و در قالب حمل و نقل عمومی و یا با خودرو شخصی در طول بیش از ۱۳ هزار کیلومتر راه های آسفالته استان صورت می گیرد.
وی ادامه داد: براساس ارزیابی های صورت گرفته چهار هزار و ۵۰۰ کیلومتر از راه های خراسان رضوی نیازمند بهسازی بود که نزدیک به سه هزار کیلومتر از این مقدار با "تخریب شدید" و "به نسبت شدید" تشخیص داده شد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: با توجه به موضوع مهم حمل و نقل جاده ای در این استان، در قالب هماهنگی انجام شده با استاندار و معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی و همچنین عنایت ویژه سازمان راهداری و حمل نقل جاده ای کشور، طرح تحول بهسازی راه های استان از شهریور ماه ۱۴۰۱ آغاز شد و تا کنون یعنی فروردین ۱۴۰۳، به مدت ۱۸ ماه، هزار و ۵۷۳ کیلومتر انواع عملیات به نسبت سنگین بهسازی شامل لکه گیری و روکش آسفالت راه ها انجام شده است.
شهامت به مصرف یک میلیون و ۷۰ هزار تن آسفالت طی عملیات بهسازی راهها اشاره کرد و افزود: با وجود اقدامات انجام شده نیمی از کار همچنان باقی است و امسال نیز روکش و ترمیم هزار کیلومتر از راه های استان انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: میانگین روکش آسفالت انجام شده در سالهای گذشته ۲۰۰ کیلومتر در سال بوده است که با عنایت به بهسازی بیش از هزار و ۵۰۰ کیلومتر از راه های استان می توان گفت، حداقل پنج برابر سالهای قبل، روکش و بهسازی آسفالت در مدت ۱۸ ماه انجام شده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی به موضوع مهم اصلاح نقاط حادثه خیز جاده های استان اشاره کرد و گفت: در مجموع از میان نقاط حادثه خیز مصوب سال ۱۴۰۱ و نقاط حادثه خیز و پرتصادف جدید، اصلاح حادثه خیزی و ایمن سازی ۷۴ نقطه طی پارسال در دستور کار قرار گرفت که تا امروز ۵۵ نقطه حادثه خیز اصلاح و ایمن سازی شده است.
شهامت افزود: افزون بر ۷۵ درصد نقاط حادثه خیز خراسان رضوی ایمن سازی شده است و امید است در سال ۱۴۰۳ ایمن سازی باقی مانده محدوده های ناایمن و پرتصادف در مسیر جاده های استان به صورت کامل انجام شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی نیز پیش از این با اشاره به ۱۰ اقدام مهم و کلیدی عمرانی این استان در سال ۱۴۰۲ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفته بود: این استان از حیث برخورداری از بیشترین طرحهای عمرانی رتبه نخست کشور را در هفته دولت و دهه فجر سال گذشته به دست آورد.
جواد خدایی به تحول در حوزه راهداری استان طی سال ۱۴۰۲ اشاره کرده و ادامه داده بود: در سالی که گذشت، هزار و ۵۰۰ کیلومتر از مجموع سه هزار کیلومتر روکش آسفالت دچار خرابی شدید محورهای ارتباطی خراسان رضوی، ترمیم شد و در کنار آن ۷۵ درصد از نقاط حادثه خیز در جاده های استان ایمنسازی شد.
اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی با همکاری خبرگزاری جمهوری اسلامی استان مشروح هر یک از ۱۰ اقدام مهم و کلیدی عمرانی استان در سال ۱۴۰۲ را در گفت و گو با مدیران کل دستگاه های اجرایی مرتبط و سایر دستاندرکاران ذیربط تولید و منتشر می کند.
نظر شما