به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوطالب جلالی روز پنجشنبه در نشست انجمن کتابخانههای عمومی شاهرود در فرمانداری این شهرستان افزود: با استفاده از کتاب، نشریات دورهای و روزنامههای دیجیتالی و پادکستها در راستای بهرهوری از کوتاهترین فرصت ممکن جهت مطالعه مفید میتوان در توسعه فرهنگ کتابخوانی گامهای موثری برداشت.
وی، ورود هوش مصنوعی در عرصههای مختلف به ویژه تولید محتوای فرهنگی و ترویج مطالعه مفید را ضرورتی اجتناب ناپذیر برشمرد و ابراز کرد: این امر باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد تا از پیشرفتهای این حوزه عقب نماند.
وی، برنامهریزی مدون برای استفاده از ظرفیت فرهنگی شرکتهای تولیدی و دستگاههای اجرایی در حوزه گسترش فرهنگ مطالعه، خرید کتاب و ایجاد کتابخانههای کوچک در ادارهها، کارخانهها و کارگاهها را خواستار شد.
جلالی، پیگیری مصوبات نشست انجمن کتابخانههای عمومی این شهرستان در سال گذشته را ضروری خواند و تاکید کرد: تسریع و نتیجهبخشی مصوبات انجمن با استفاده از ظرفیت خیران، توسعه فرهنگ و مطالعه مفید را به همراه دارد.
فرماندار ویژه شاهرود تصریح کرد: تجلیل از خادمان فرهنگ، نویسندگان بومی، کتابداران، ناشران و فعالان ترویج مطالعه و کتابخوانی در دستور کار باشد تا آنها به الگویی برای سایر افراد به ویژه جوانان در جامعه تبدیل شوند.
راهاندازی اتوبوس سیار کتابخوانی
رییس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان شاهرود هم در این نشست گفت: حمایت، پیگیریهای اعضای انجمن، مدیرکل و کارشناسان کتابخانههای عمومی استان سمنان در زمینه تسریع ساخت کتابخانههای خیرساز در این شهرستان شایسته تقدیر است.
سید ابراهیم موسوی افزود: اقدام برای بهرهبرداری از اتوبوس سیار کتابخوانی که هزینههای تغییر کاربری آن از سوی شهرداری در سال گذشته پرداخت شده است، از برنامههای اجرایی دارای اولویت در سال ۱۴۰۳ محسوب میشود.
رییس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان شاهرود ابراز کرد: ۶۵ درصد از رتبههای برتر کتابخوانی جشنواره ملی رضوی استان سمنان در سال ۱۴۰۲ به شهرستان شاهرود اختصاص داشت.
موسوی با بیان اینکه سال گذشته کتابداران کتابخانه عمومی البرز شاهرود رتبه برتر کشور را به خود اختصاص دادند، اظهار کرد: کتابداران کتابخانه عمومی ۲۲ بهمن این شهر نیز رتبه برتر استانی را کسب کردند.
به گفته وی، بیشترین تجلیل و خرید کتاب از نویسندگان بومی این شهرستان در سال گذشته محقق شد.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شاهرود هم در این نشست گفت: سال گذشته برای تعمیر و تجهیز مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی شاهرود ۱۵ میلیارد ریال اختصاص یافت.
محمد تقی یزدی افزود: شاهرود در سال ۱۴۰۲ میزبان بسیاری از جشنوارههای استانی از جمله موسیقی، علوی و کوثر بود.
به گزارش ایرنا، شهرستان شاهرود دارای ۱۷ کتابخانه عمومی نهادی و ۶ کتابخانه مشارکتی و مستقل با مجموع مساحت ۱۹ هزار و ۴۰۳ متر مربع و زیربنای ۶ هزار و ۹۴۰ متر مربع است.
نظر شما