محمد مرادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ لامپ کم مصرف در معابر استان نصب شده است.
وی با اشاره به نقش مدیریت مصرف برق به ویژه در فصول گرم سال تاکید کرد:تفاهم نامه اصلاح شبکه روشنایی معابر استان برای جایگزینی لامپ های کم مصرف با چراغ های لاک پشتی با بخش خصوصی بسته شده است.
مرادی عنوان کرد:براساس این تفاهم نامه ۱۰۰ هزار چراغ معابر مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد با لامپ های کم مصرف جایگزین می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد:در این طرح جایگزینی سیستمهای روشنایی پرمصرف با هدف کاهش مصرف انرژی، کاهش تولید گازهای گلخانهای در مقیاس کلان، کاهش آلودگیهای زیست محیطی و در نهایت کاهش مصرف سوختهای فسیلی انجام می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به درجه حفاظت بالای لامپهای LED، این نوع از لامپها بر اساس تکنولوژیهای جدید تولید شده و به همین سبب به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارند و از کیفیت روشنایی بالاتری نیز برخوردار است.
وی بیان کرد: براساس تفاهم نامه دیگری که به تازگی منعقد شده ۱۰۰ دستگاه سکسیونر هوایی موتوردار به تجهیزات صنعت برق استان افزوده می شود.
"سکسیونر" نوعی کلیداست که برای قطع و وصل جریان برق در پست های فشار قوی و متوسط کاربرد دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: راه اندازی شبکه فوق توزیع برق منطقه دژکوه از دیگر برنامه های عملیاتی امسال برای خدمات رسانی در حوزه صنعت برق استان است.
وی عنوان کرد: برای تحقق این سه برنامه راهبردی شرکت توزیع نیروی برق در کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری یکهزار و ۴۷۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی کرده است.
بیش از ۳۰۰ هزار اشتراک برق در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که حدود ۶۰ هزار اشتراک آن روستایی و مابقی در شهرهای استان هستند.
نظر شما