۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۳
کد خبر: 85456576
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت

۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۳
کد خبر: 85456576
کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت

اراک - ایرنا - معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: سطح زیر کشت زعفران در این استان نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش یافت و نسبت به ۱۰ سال گذشته نیز رشد چشمگیری دارد.

«احمد اسدی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: هم‌اکنون ۵۲۳ هکتار از مساحت این استان زیرکشت زعفران است و این رقم در سال ۱۳۹۰ به ۳۰ هکتار رسیده بود.

وی عنوان کرد: میزان تولید زعفران در استان مرکزی ۲ تُن و ۶۹ کیلوگرم است که به طور متوسط از هر هکتار زعفران حدود چهار کیلوگرم زعفران برداشت می‌شود.

بیشتر بخوانید:

مکانیزاسیون کلید توسعه کشت گیاهان دارویی در استان مرکزی

کشت زعفران در استان مرکزی ۲۵ درصد افزایش یافت

تولید زعفران در استان مرکزی ۳۰ درصد افزایش یافت

معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار کرد: کم‌آب‌بر بودن این گیاه مزیت مهمی است که با شرایط آب و هوایی استان مرکزی سازگاری دارد و در شهرستان‌هایی مانند کمیجان یا خمین که در سال گذشته به دلیل کم‌آبی ۱۵۰ حلقه چاه آب در این شهرستان خشک شد فرصت مناسبی است.

اسدی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون شهرستان خمین در تولید زعفران استان مرکزی رتبه اول را دارد و با این کشت به نحوی با تنش‌های آبی مقابله شده است و جایگزین مناسبی برای گیاهان آب‌بر محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha