به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن مولوی روز یکشنبه در نشست کارگروه تخصصی اشتغال چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اختصاص ۲۵ درصد تعهد اشتغال استان به دانشآموختگان(فارغ التحصیلان) دانشگاهی از مهمترین رویکردهای دولت سیزدهم است، افزود: بر این اساس از سهم تعهد اشتغال استان در سالجاری سه هزار و ۲۴۰ نفر مربوط به فارغالتحصیلان دانشگاهی است.
وی اظهار داشت: بررسیها نشان میدهد از تعداد فرصتهای شغلی ثبت شده در سامانه رصد اشتغال در سالجاری ۱۳۸ فرصت شغلی مربوط به فارغالتحصیلان دانشگاهی استان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در همین ارتباط کمیته ایجاد اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی، با هدف رصد اشتغال تحقق یافته برای جامعه هدف در این اداره تشکیل شده است و ۳۸ دستگاه اجرایی مکلف به پیگیری این امر هستند.
مولوی ادامه داد: در این ارتباط ۲۵ درصد منابع، تسهیلات و اعتبارات اشتغالزا از سوی دستگاههای اجرایی باید به سمت طرحهای اقتصادی فارغالتحصیلان دانشگاهی هدایت شود.
وی در خصوص نظارت بر تسهیلات پرداختی اشتغال یادآور شد:تسهیلات پرداختی از محل تسهیلات تبصره ۱۸ مربوط به سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از سوی کمیته نظارت استان و شهرستان ارزیابی میشود.
مولوی اضافه کرد: طرحهای خوداشتغالی از سوی مراکز مشاوره شغلی و کارآفرینی استان و طرحهای کارآفرینی نیز از سوی کمیتههای نظارت شهرستانی و استانی نظارت میشود.
وی ادامه داد: کمیتههای نظارت شهرستانی تا مبلغ ۱۵ میلیارد ریال و طرحهای تا ۳۰۰ میلیارد ریال نیز از سوی کمیتههای استانی نظارت میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: افرادی که برای اجرای طرحهای اشتغال از تسهیلات اشتغالزا استفاده میکنند نسبت به فعال کردن طرح خود حداقل تا یک ماه پس از دریافت تسهیلات اقدام کنند تا بتوانند از منابع یارانهای که دولت تعیین کرده بهرهمند باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اختصاص یک هزار و ۶۳۰ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی به استان گفت: سهم فرمانداریها و دستگاههای اجرایی از تسهیلات مشاغل خانگی مشخص شده است.
محمد کاظم منزوی افزود: به طور مشخص سهم پشتیبانها از تسهیلات مشاغل خانگی که امسال ابلاغ شده موثر و مشخص است.
وی با اشاره به بررسی وضعیت پرداخت تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ که تا شهریور ماه مهلت پرداخت دارد گفت: انتظار میرود تا پایان تیرماه بخش عمدهای از این منابع به متقاضیان پرداخت شود.
به گزارش ایرنا، براساس آمارهای اعلام شده نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری در تابستان ۱۴۰۲ معادل ۱۰ درصد اعلام شده که نسبت به نرخ ۱۱.۹ درصد بیکاری در بهار امسال ۱.۹ درصد کاهش نشان میدهد.
نظر شما