به گزارش ایرنا، اقبال حمیدی روز سهشنبه در نشستی با خبرنگاران استان در سنندج اظهار کرد: بلافاصله بعد از اطلاع از ویدئوی منتشر شده و گزارشی که توسط خبرگزاری ایرنا استان منتشر شد اقدام به پیگیری و شناسایی این فرد در سطح کشور شد.
وی با بیان اینکه نقش اهالی رسانه در حفاظت از محیط زیست انکارناپذیر است، بیان کرد: انتظار می رود اگر مشکل و مسئله زیست محیطی در فضای مجازی منتشر و مشاهده شد در ابتدا راستی آزمایی آن صورت گیرد و سپس اقدام به بازنشر و پرداختن به آن شود.
گزارش ایرنا در مورد این حیوان آزاری با عنوان سنجاب ایرانی قربانی همستر مجازی؛ بازی که به مرحله حیوان آزاری رسید +فیلم را با کلیک بر روی لینک بخوانید.
اختصاص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تالاب زریوار
مدیرکل حفاظت محیطزیست کردستان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه محیط زیست استان با چالش هایی در حوزه فاضلاب، پسماند و آتش سوزی مواجه است، اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون ۲ هزار مورد استعلام استقرار واحدهای تولید از دستگاه های اجرایی استان دریافت کرده ایم و در راستای حمایت از تولید بیش از ۹۰ درصد این استعلام ها مورد موافقت قرار گرفته است.
حمیدی با بیان اینکه ۳۰۰ میلیارد ریال مصوبه سفر نخست رئیس جمهور شهید به استان برای تالاب زریبار بود که برای نصب دوربین های اطراف تالاب و پروژه های مطالعاتی هزینه خواهد شد، افزود: در سفر دوم هیات دولت به استان هم ۲۵۰ میلیارد ریال دیگر برای این تالاب تصویب شد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست کردستان ادامه داد: سه سال برای تخصیص و هزینه کرد اعتبارات سفر رئیس جمهور شهید فرصت تعیین شده است و ما هم پیگیر جذب این مبلغ هستیم.
ورود فاضلاب انسانی و دامی ۱۶۹ روستا به سدهای استان
میدی با بیان اینکه ۱۶ سد در حال بهره برداری در استان وجود دارد که از این تعداد ۹ سد تامین کننده آب شرب شهروندان است، گفت: فاضلاب بیش از هزار روستا در کشور به منابع آبی واریز می شود که این رقم دراستان کردستان ۱۶۹ روستا است.
وی بیان کرد: ساماندهی فاضلاب ۱۶۹ روستای استان هم در اولویت قرار گرفته است و هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد تصفیه خانه این تعداد روستا پیش بینی شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: برنامه های این اداره کل به سمت حفاظت مشارکتی می رود چراکه این اداره به تنهایی قادر به انجام این مهم نبوده و نیاز به همکاری و بکارگیری توان نیروهای محلی و سازمان های مردم نهاد و رسانه ها دارد.
کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و ۲ اثر طبیعی ملی و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصربفرد ترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونههای جانوری و گیاهی قرار داده است.
نظر شما