به گزارش ایرنا ، ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ تا سوم شهریور ۱۴۰۱، فاصله زمانی بود که طرح بزرگ بازسازی ورزشگاه "شهید وطنی" قائمشهر توسط دولت سیزدهم به ثمر رسید تا بدین نحو نوستالوژیترین بخش خاطرات مازندران یعنی تیم فوتبال نساجی دوباره جان بگیرد تا نه تنها به دلخوشی ورزش دوستان بلکه آحاد مردم استان جامه عمل پوشانده شود.
همزمان با بازگشت دوباره تیم نساجی به لیگ برتر در اردیبهشت سال ۱۳۹۷ قرار شد تا این ورزشگاه با دستور وزیر ورزش وقت، تجهیز و بازسازی و تا سال ۱۳۹۸ تکمیل شود که از جمله سکوهای ورزشگاه و رختکنهای موجود مورد بازسازی قرار بگیرد به طوریکه در آنزمان زمزمه هایی مبنی بر بازگشت چمن طبیعی به این ورزشگاه کهن کشور مطرح شد اما اجرای این طرح تا زمان روی کارآمدن دولت سیزدهم مسکوت باقی ماند تا در بیستم اسفند ۱۴۰۰ و در دور نخست سفر آیت الله رییسی تحقق این خواسته و مطالبه دیرین نساجی چی ها وعده داده شد.
اولین وعده نونوار شدن چمن این ورزشگاه با چمن طبیعی را وزیر وقت ورزش و جوانان داد. سجادی در دور نخست سفر رییس جمهور شهید اسفند ۱۴۰۰ به مازندران به عنوان نماینده تام الاختیار آیت الله رییسی برای احصای مشکلات شهرستان های جویبار و سیمرغ بود، در پایان برنامه هایش به این دو شهرستان به صورت سرزده به قائمشهر رفت و از نزدیک با مراحل اجرای طرح بهسازی و نوسازی استادیوم شهید وطنی، وزرشگاه خانگی تیم نساجی قرار گرفت.
در آنزمان تیم نساجی مازندران به خاطر عدم تکمیل پروژه چمن طبیعی ورزشگاه وطنی مجبور شد بخش اول بازی های فصل جاری لیگ برتر را در ورزشگاه شهدای ساری برگزار کند. این تیم مازندرانی به خاطر وضعیت نامناسب چمن مصنوعی ورزشگاه شهدای ساری بخش دوم بازی هایش را هم به شهرهای دیگر کشور از جمله اصفهان و مشهد منتقل کرده است.
کوچ آنزمان نساجی از مازندران طی ماه های گذشته سبب نارضایتی شدید هوادارنش شده بود و همواره از مسوولان دولتی درخواست داشتند تا با سرعت دادن به ترمیم ورزشگاه وطنی، تیم محبوبشان را به خانه بازگرداند.
هواداران تیم نساجی که متوجه حضور سرزده وزیر ورزش در قائمشهر و برای بازدید از ورزشگاه وطنی شدند، خودشان را به این ورزشگاه رساندند و به انتظار حمید سجادی نشستند تا مطالبه اشان را با مسوول اصلی ورزش کشور در میان بگذارند.
هواداران نساجی هنگام حضور وزیر ورزش ضمن گلایه از روند کند و کم شتاب اجرای پروژه ترمیم ورزشگاه خانگی تیم محبوبشان، تعلل پیمانکار در اجرای پروژه را به زیان تیم دانستند و از وزیر ورزش خواستند تا در این زمینه یاری و حمایت های لازم را داشته باشد.
وزیر ورزش و جوانان نیز از در نظر گرفتن اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای این پروژه و همچنین انتخاب نماینده ویژه اش برای پیگیری و گزارش مرتب از وضعیت اجرای طرح خبر داد.
هوادارن تیم نساجی مازندران نیز در واکنش به قول مساعد وزیر ورزش مبنی بر در نظر گرفتن اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای بهسازی استادیوم شهید وطنی قائمشهر با خوانش جمعی سرود معروف تیم محبوبشان با عنوان " نساجی ای امید شهر خسته، نفس ما به نفست بسته " از دولت سیزدهم قدردانی کردند.
پروژه تعویض چمن ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر و تکمیل سکوی غربی این استادیوم که رییسجمهور برای آن مهلت چهار ماهه تعیین کرد، از نخستین روزهای سال ۱۴۰۱ وارد فاز اجرایی شد.
تمامی اقدامات، پیگیری ها و صرف اعتبار دولت سیزدهم در اول شهریور پارسال به ثمر رسید و ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر پس از ۳۹۳ روز خانه به دوشی تیم محبوب نساجی مازندران میزبان این تیم و هوادارانش شد و نخستین تمرین تیم فوتبال نساجی مازندران پس از اجرای عملیات کاشت چمن طبیعی ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر در این استادیوم برگزار شد و پس از آن نیز در سوم شهریور ۱۴۰۱ با تیم ملوان انزلی در ورزشگاه خانگی خودش با حضور مخبر، معاون اول رییس جمهور شهید بازی کرد.
بازسازی اساسی استادیوم پیر و فرسوده شهید وطنی قائمشهر با اعتبار هزار و ۳۰ میلیارد ریالی از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در مدت فعالیتش است.
علاوه بر این اقدام موثر دولت سیزدهم در حوزه ورزش و رسیدگی به وضعیت نساجی تیم ریشه دار مازندران، دولت توانست در حوزه های دیگر نیز خدمات چشمگیری برای مازندران انجام دهد.
همچنین در حوزه اقتصادی شکسته شدن انحصار واردات کالاهای اساسی از بنادر جنوبی و استفاده از ظرفیت بنادر، مخازن و مراکز ذخیره سازی در استان مازندران به منظور افزایش تراز تجاری، رونق اقتصادی، واردات ۸۰۰ هزار تن کالای اساسی گندم و روغن خام خوراکی از طریق بنادر شمالی در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، اجرای طرح هوشمند سازی آرد و نان و نصب دستگاه های کارت خوان هوشمند در نانوایی ها، اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، ارتقاء نرخ مشارکت اقتصادی استان به ۴۴.۹ درصد و احراز رتبه ۴ کشور، کاهش نرخ بیکاری استان مازندران به ۶.۳ درصد (رتبه دوم کشور از نظر کاهش)، کاهش نرخ تورم استان در خرداد ماه به ۳۴.۸ کمتر از میانگین کشوری و رتبه ششم کشوری، صدور مجوز ۱۴ طرح سرمایه گذاری خارجی، رتبه سوم در شاخص ملی امنیت سرمایه گذاری برای مازندران در کشور، رشد ۷۵۱ درصد جذب سرمایه گذاری به مبلغ ۳۵۲۵۰ میلیارد ریال، رشد ۲۳۱ درصد تخصیص اعتبارات پروژهای سرمایه گذاری بندر امیرآباد و رشد ۷۱ درصد صدور موافقت اصولی تاسیسات گردشگری استان با حجم سرمایه گذاری ۳۲۰ هزار میلیارد ریالی از جمله دستاوردهای دولت سیزدهم در مازندران است.
علاوه بر این رشد ۱۳ درصد پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون با ورود ۴۸۰ دستگاه ادوات کشاورزی، رشد ۶۵ درصد تعداد شرکت های دانش بنیان استان از ۹۴ شرکت به ۱۴۴ شرکت در سال ۱۴۰۲، رشد ۶۱ درصد تعداد محصولات دانش بنیان از ۵۵۰ محصول به ۹۰۰ محصول دانش بنیان در سال ۱۴۰۲، رشد ۷۴ درصد خرید گندم از ۶۸ هزار تن به ۱۱۸ هزار تن در سال ۱۴۰۲ و راه اندازی ۴۰ قفس در اعماق ۵۰ متری دریا استحصال ۲هزار تن ماهی از قفس دریایی از دیگر دستاوردهای حوزه کشاورزی و شیلات و تولیدات این بخش ها در مازندران است. در حوزه ورزش و جوانان مازندران نیز دولت سیزدهم به توفیقات خوبی دست یافته است که رشد ۱۵۰ درصد تعداد سازمان های مردم نهاد جوانان ( ۱۸ --- ۱۵۶ مورد)، رشد ۵۹ درصد تعداد مدال آوران بین المللی، آسیاسیی و جهانی(۲۱۶ --- ۵۲۸ مورد)، رشد۲۰ درصد تعداد تعداد پروژه های افتتاح شده حوزه ورزش و جوانان ( ۳۹ --- ۵۳ مورد)، رشد ۴۰ درصد تعداد سمن های استان (توضیح اینکه بر اساس برنامه ششم توسعه باید به میزان ۲۵ درصد افزایش یافت)، چهار برابر شدن ظرفیت درمانی مازندران برای بیماران دارای اعتیاد از ۲۰۰ نفر به ۸۰۰ نفر با دو مرکز جدید است.
رشد ۱۵ درصد ساخت مدرسه در مازندران با احداث ۶۵۹ کلاس درس، رشد ۱۴۳ درصد عضویت در کتابخانه ها و ساخت و تعمیر ۴۳ باب کتابخانه عمومی و ارتقاء شاخص کتابخوانی، تعریف ۷۰۰ پروژه روستایی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال در دهیاری های مازندران و صدور شناسه ملی برای دهیاری ها، پرداخت ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات در حوزه اداره کل امور روستایی، اعطای ۸۸ دستگاه ماشین آلات سنگین حمل زباله در اختیار دهیاری، بهره مندی ۹۸ درصدی روستاهای مازندران از گاز طبیعی، رشد ۳۴۳ درصد اعتبارات حوزه آب و فاضلاب استان (۷۴۴ --- ۳۲۹۷ میلیارد تومان)، رشد ۱۸۳ درصد احداث مخزن ذخیره آب ( ۱۲ هزار --- ۳۴ هزار متر مکعب)، رشد ۹۳ درصد اصلاح توسعه شبکه توزیع و خط انتقال آب ( ۱۰۰۰ --- ۱۹۳۰ کیلومتر)، رشد ۷۰ درصد ابر پروژه های برق استان ( ۹۰۳.۷ --- ۱۲۹۱ میلیارد تومان)، رشد ۳۰۰ درصد توسعه پست های انتقال توزیع برق ( ۶۳.۲۰ --- ۲۱۸۵ مگا ولت)، رشد ۱۳۲ درصد ساخت راه های روستایی استان ( ۱۱۲ --- ۲۶۰ کیلومتر)، رشد ۶۹۵ درصد روکش آسفالت حفاظتی محورهای استان ( ۱۳.۲ --- ۱۰۵ کیلومتر)، رشد ۲۰۴ درصد حمل کالاهای ترانزیتی استان ( ۱۴۲ --- ۴۳۳ هزار تن)، رشد ۲۱۲ درصد اجرای آسفالت از محل قیر رایگان ( ۱۰۵ --- ۴۴۳ کیلومتر) و بنیاد مسکن رشد۳۰۰ درصد تهیه و بازنگری طرح هادی روستایی ( ۲۵۷ --- ۷۳۰ روستا) از دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه های زیرساختی مازندران است که در مدت سه سال اخیر به ثمر رسیده است.
نظر شما