تولید گندم در مازندران با دانش و فناوری تا سه برابر در هکتار افزایش یافت

ساری - ایرنا - استاندار مازندران با بیان این که فناوری های جدید جهش تولید را به همراه خواهد داشت، گفت، بهره مندی از فناوری های شرکت های دانش بنیان در مازندران تولید گندم در این خطه از شمال کشور را به سه برابر در هکتار افزایش داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری روز سه شنبه در بازدید از یک واحد تولیدی کود و مواد عالی در تولید محصولات کشاورزی در بابل اظهار کرد: برخی از کشاورزان مازندرانی که در هر هکتار ۲ تن گندم برداشت می کردند با استفاده از فناوری دانش بنیان آن را به سه تن گندم افزایش دادند.

وی اظهار داشت: جوانان تحصیل کرده این استان با اتمام فرایند آزمایش های مختلف فناوری های خود را در اختیار کشاورزان قرار دادند.

نوری با بیان این که این دانش برای رونق تولید در محصولات راهبردی همانند گندم و برنج بسیار اثر گذار است، اظهار کرد: در افزایش تولید و ارتقای کیفی مرکبات و محصولات باغی هم این فناوری اثر بخش است.

استاندار مازندران ادامه داد: همه این تلاش ها به خاطر افزایش تولید و درآمد بیشتر برای تولید کنندگان مازندران است که بتوانند بواسطه کشاورزی زندگی خود را پیش ببرند.

تولید گندم در مازندران با دانش و فناوری به سه تُن در هکتار افزایش یافت

وی با بیان این مطلب که اصلاح فرایند تولید از دغدغه های جدی دولت و کارشناسان محسوب می شود، ادامه داد: این اقدام هزینه های تولید را برای کشاورز کاهشی، تولید و درآمد کشاورزان را افزایشی می کند.

این مقام مسوول تصریح کرد: گسترش فناوری های نوین در همه بخش های تولیدی و کشاورزی یک دغدغه جدی است که باید با شکل گیری تعاونی ها در مازندران برای کشاورز نهادینه شود.

تولید گندم در مازندران با دانش و فناوری به سه تُن در هکتار افزایش یافت

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha