به گزارش ایرنا ابراهیم بازیان روز سهشنبه در دیدار با هیات امنای دانشگاه صنعتی ارومیه افزود: دانشگاه باید برای ۲۰ سال آینده خود با وجود معدن ارزشمندی چون معدن طلا در جنوب استان برنامه ریزی کرده و زمینه مطالعات دقیق تر برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر را فراهم کند.
وی اضافه کرد: لازم است دست اندرکاران راه اندازی دانشگاه و مسوولان وقت که باعث به وجود آمدن دانشگاهی با این ظرفیت که امروز به عنوان یک دانشگاه شاخص در منطقه و دنیا شناخته می شود، تقدیر کرد.
معاون وزیر اقتصاد اظهار کرد: یکی از اصلی ترین موفقیت های دانشگاه صنعتی ارومیه جذب دانشجویان بین الملل است که با وجود کمبودهای فعلی واقعا جای افتخار دارد.
بازیان افزود: دانشگاه توانسته از محل ماده ۲۳ از بودجه عمومی برای طرح های عمرانی و خوابگاه های دانشجویی اعتبار اخذ کند و این نشان از یک همت مضاعف و تلاش های بی وقفه مسوولان آن است.
وی با اشاره به اراده جهادی در تکمیل و راهاندازی دانشگاه صنعتی از ابتدا تاکنون اظهار داشت؛ با توجه به چشم انداز دانشگاه صنعتی ارومیه و نقش آن در تولید سرمایه و ایجاد فرصت برای سرمایهگذاری بلندمدت و با توجه به راهبرد مولدسازی به عنوان یک فرصت می توان برای به پایان رساندن پروژههای نیمه تمام دانشگاه از محل فروش ساختمان آن استفاده مطلوب شود تا هم از ادامه بلاتکلیفی این پروژه نیمهتمام جلوگیری شود و هم با فروش اموال مازاد سایر پروژههای آن را به سرانجام برسد.
حجتالاسلام والمسلمین قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه نیز در این جلسه با اشاره به روند توسعه دانشگاه و مشکل زمین و ساختمان دانشگاه گفت: حل مشکل پروژه دانشگاه صنعتی ارومیه با در اختیار داشتن تمام اعتبار مولدسازی سازی این دانشگاه از محل فروش اموال مازاد می تواند موجب بهبود امکانات زیربنایی و فضای آموزشی این دانشگاه در استان شود.
نظر شما