ظفرقندی از پشت میز نیامده است/ او می‌تواند وزیر خوبی باشد

تهران- ایرنا- رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را فردی دلسوز و کوشا دانست و گفت: ظفرقندی شناخت خوبی نسبت به امور بهداشتی و درمانی کشور دارد؛ او کسی نیست که از پشت میز آمده باشد و بخواهد وزیر شود.

ایرج خسرونیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به معرفی محمدرضا ظفرقندی به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت چهاردهم به مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این وزارتخانه سه کار مهم یعنی درمان، بهداشت و آموزش را بر عهده دارد که ایفای این نقش‌ها بودجه مناسبی نیاز دارد در حالی که با بودجه فعلی این وزارتخانه انجام کار مفید بسیار سخت است.

رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران ادامه داد: دولت، مجلس و سازمان برنامه و بودجه باید با این وزارتخانه همکاری کنند تا بتوان کار مثبتی برای خدمت به مردم و نظام سلامت انجام داد.

وی در ادامه به سوابق مدیریتی ظفرقندی در نظام بهداشت کشور اشاره کرد و اظهار داشت: وی از نظر مدیریتی پیش از معرفی به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت هم مدیر بوده و کارهای ارزشمندی را در نظام بهداشت و سلامت کشور انجام داده است؛ هرچند که دیدگاه‌های سیاسی‌ او با افکار برخی نمایندگان مجلس متفاوت است.

خسرونیا با تاکید بر اینکه بودجه وزارت بهداشت کفاف ماموریت‌ها و مسئولیت‌های این وزارتخانه را نمی‌دهد، گفت: در شرایطی که استان‌های مرزی بودجه کافی ندارند و از نظر بهداشت و واکسیناسیون دچار عقب ماندگی هستند، کسی باید در راس این وزارتخانه قرار گیرد که این استان‌ها را از نظر بودجه و امکانات پوشش دهد.

رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران به مشکلات نظام سلامت نیز اشاره کرد و گفت: شاهد مهاجرت پزشکان از کشور هستیم زیرا وزارت بهداشت باید پول در اختیار داشته باشد تا پزشکان را پوشش دهد و پزشک نیز قادر باشد مخارج خود را تامین کند.

وی در پاسخ به اینکه اگر ظفرقندی رای اعتماد مجلس را به دست آورد چه اولویت‌هایی را باید در نظر بگیرد، افزود: وی باید از نظر بهداشتی خیلی فعال باشد و معاونینی را انتخاب کند که بهداشت جامعه را پیش برند به طوری که واکسیناسیون ها به موقع انجام شود.

خسرونیا گفت: وزیر بهداشت دولت چهاردهم باید در بخش آموزش دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز تحول ایجاد کند زیرا دانشگاه‌ها به دلیل نداشتن بودجه کافی پژوهشی، نسبت به ۳۰ سال و حتی ۱۵ سال پیش اُفت کیفی داشته اند و بخش پژوهش و تحقیقات در رکود به سر می‌برد.

وی تصریح کرد: وزیر پیشنهادی بهداشت شخصی است که سابقه کار و فعالیت و مدیریت خوبی در نظام پزشکی و دانشگاه و جنگ دارد و اگر ارکان دولت و نمایندگان مجلس با او همکاری کنند، می‌تواند وزیر خوبی باشد.

به گزارش ایرنا ، محمدرضا ظفرقندی زاده ۱۳۳۷ در تهران که از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم برای وزارت بهداشت و آموزش پزشکی به مجلس شورای اسلامی معرفی شد، یک پزشک و سیاستمدار است که از ۳ اسفند ۱۳۹۷ تا ۱۰ مهر ۱۴۰۰ در اوج همه‌گیری کووید ۱۹ رئیس سازمان نظام پزشکی ایران بود.

وی فوق تخصص جراحی عروق و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران است؛ وی اکنون دبیر کلی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران را بر عهده دارد.

ظفرقندی در شهر تهران متولد و بزرگ شده محله سرچشمه است. دوران ابتدایی تا دبیرستان را در مدرسه علوی به آموختن پرداخت و در سال تحصیلی ۱۳۵۴-۱۳۵۵ فارغ‌التحصیل شد. پس از آن به دبیرستان مفید رفت تا به امر معلمی بپردازد. وی همزمان با معلمی در سال ۱۳۵۵ در رشته پزشکی دانشگاه تهران قبول و ادامه تحصیل داد.

وی برای کمک به مصدومان جنگ به عنوان جراح داوطلب به جبهه جنگ ایران و عراق اعزام شد. پس از بازگشت از جنگ و اتمام دوره دستیاری جراحی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۶۸ به درجه استادیاری نائل و سپس در سال ۱۳۷۰ دوره فلوشیپ جراحی عروق و تروما را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز کرد، رشته‌ای که ثمره آن راه‌اندازی بخش جراحی عروق در سال ۱۳۷۴ در دانشگاه علوم پزشکی تهران شد.

ظفرقندی در سال ۱۳۷۴، موفق به راه‌اندازی مرکز تحقیقات تروما در بیمارستان سینا شد و در سال ۱۳۸۳ به درجه استاد تمامی دانشگاه نائل شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha