۶ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های چهارمحال و بختیاری انجام شد

شهرکرد – ایرنا – معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۶ میلیون و ۹۷۳ هزار قطعه جوجه‌ریزی از سوی ۲۱۴ واحد مرغداری در استان انجام شده است.

سید عباس میراحمدی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته که پنج میلیون و ۴۵۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شده بود حدود ۲۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی اظهار داشت: با همکاری اتحادیه مرغداران چهارمحال و بختیاری روند جوجه‌ریزی در استان خوب پیش می‌رود و پیش‌بینی می‌شود تا ۲ ماه آینده هیچ کسری گوشت مرغی در استان وجود نداشته باشد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده افزون بر تامین نیاز مرغ استان، برنامه‌ریزی برای صادرات مرغ نیز در حال انجام است.

وی ادامه داد: اگر زیرساخت لازم برای صادرات مرغ فراهم شود این استان افزون بر تامین نیاز داخل امکان صادرات را نیز دارد.

برداشتن محدودیت صدور پروانه برای مرغداری‌ها

میراحمدی با اشاره به برداشته شدن محدودیت صدور پروانه تاسیس مرغداری‌ها طی ۲ سال گذشته گفت: در این زمینه، مجوزهای لازم مرغداری‌های با ظرفیت ۲۰ هزار قطعه به بالا از طریق سازمان نظام مهندسی کشاورزی صادر و محدودیتی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پیگیری اجرای ۲ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت هر کدام ۱۰۰ هزار قطعه در چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در زمان حاضر، عملیات اجرایی یکی از این واحدها آغاز شده و استعلام‌های لازم برای دومین واحد نیز در دست اجرا است.

میراحمدی در خصوص روند اجرایی نخستین زنجیره تولید مرغ گوشتی در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: نخستین زنجیره تولید مرغ گوشتی شامل واحدهای تولیدی، کشتارگاه، کارخانه تولید خوراک، بسته‌بندی و عرضه به زودی در این استان فعال می‌شود.

به گزارش ایرنا، نیاز روزانه چهارمحال و بختیاری به مرغ ۶۰ تا ۷۰ تُن است که این نیاز با جوجه‌ریزی یک میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه در هر دوره تامین می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha