سرهنگ علی صادقی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پروندههای مورد اشاره مربوط به بیش از ۴۶۸ هکتار از اراضی طبیعی این استان بوده است.
وی ادامه داد: شهرستان های سمیرم با ۲۰۸، کاشان با ۱۱۳ و نجف آباد با ۶۶ هکتار بیشترین مناطق درگیر با تصرف و تخریب عرصههای طبیعی در مدت مورد نظر بوده اند.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی اصفهان تصریح کرد: در این مدت در شهرستان های اصفهان، مبارکه، هرند، ورزنه، کوهپایه، شهرضا، تیران و کرون، خمینی شهر و شاهین شهر و میمه پرونده تصرف و تخریب نداشتیم.
صادقی افزود: در پنج ماه نخست امسال همچنین از ۴۸ مورد جلوگیری از تجاوز به اراضی طبیعی استان و رفع آن را به مساحت حدود ۴۸ هکتار داشتیم که در این بین شهرستان های نجف آباد، چادگان و فریدونشهر بیشترین سهم را به خود اختصاص دادند.
وی خاطرنشان کرد: در برخورد با متخلفان و قانونشکنان منابع طبیعی مصمم هستیم و با جدیت برخورد میکنیم.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان ۱۰.۷ میلیون هکتار مساحت دارد که بیش از ۹۰ درصد آن معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار را عرصه منابع طبیعی و ملی، حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل، ۶ میلیون هکتار را مرتع و سه میلیون هکتار را بیابان تشکیل داده است.
جنگلهای استان بطور عمده در ۲ شهرستان فریدونشهر با ۴۰ هزار هکتار و سمیرم با ۲۵ هزار هکتار قرار دارد و سرانه جنگل در این منطقه کمتر از ۰.۱ هکتار است اما با وجود سطح کم، تنوع گونهای خوبی (۳۵ گونه درختی و درختچهای) دارد.
این منطقه از نظر تقسیمبندی نواحی رویشی در ۲ ناحیه رویشی زاگرسی و ایرانی تورانی قرار گرفته است که ناحیه رویشی زاگرسی، غرب و جنوب استان را شامل میشود و بقیه مناطق جزو ناحیه رویشی ایرانی تورانی به شمار میرود.
نظر شما