به گزارش ایرنا، غلامرضا احمدی روز سهشنبه در دومین نشست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان خراسان رضوی محور شهید مطهری که در تایباد برگزار شد، افزود: این میزان مبلغ جمعآوری شده نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل پنج برابر افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: بانوان استان خراسان رضوی در مدت زمان یاد شده در راستای کمکهای جمع آوری شده مردمی سهم ۲ برابری داشته اند.
رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان خراسان رضوی ادامه داد: هر ساله ستاد بازسازی عتبات عالیات در کل کشور ستادهای تابعه در استانها را متعهد به جمعآوری مبلغی برای بازسازی میکند که تعهد امسال استان برای هر شهروند خراسانی ۱۵۰ هزار ریال پیشبینی شده است.
وی گفت: مهمترین طرح ستاد بازسازی عتبات عالیات در خراسان رضوی ساخت صحن حضرت (س) به مساحت ۲۲۰ هزار متر مربع بوده که پیشرفت فیزیکی ۹۷ درصدی داشته است، توسعه صحن حضرت زینب کبری (س ) همجوار با حرم امام حسین (ع ) در کربلای معلی به مساحت ۱۴۰ متر مربع دیگری طرح مهم ین استاد بوده که از پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی برخوردار است.
احمدی با اشاره به اینکه در همه شهرها و شهرستان های استان خراسان رضوی ستاد بازسازی عتبات عالیات فعال است، بیان کرد: ۶ استان قم، خراسان جنوبی، فارس، اصفهان، خراسان شمالی و رضوی نسبت به ساخت صحن و سرای به نام امام محمد باقر (ع) در شهر کاظمین تعهد دارند که ۳۰۰ میلیارد ریال سهم خراسان رضوی است.
۶۰ هزار زائر افغانستانی کربلا از مرز دوغاورن وارد ایران شدند
فرماندار تایباد در ادامه این جلسه گفت: امسال از ۲۶ مرداد تا ۱۲ شهریورماه بیش از ۶۰ هزار زائر افغانستانی کربلا از مرز دوغارون وارد جمهوری اسلامی ایران شدند.
مهدی شیردل افزود: در این راستا موکبی به مساحت هزار و ۷۰۰ متر مربع در گذرگاه رسمی دوغارون برپا شده بود.
وی اظهار کرد: همه ساله به شمار عاشقان سفر به عتبات عالیات و کربلای معلی از طریق مرز بین المللی دوغارون افزوده می شود، نیاز می رود در ستاد اربعین کشور به این منطقه نگاه ویژه ای شود تا خدمات بیشتری به اتباع این کشور همسایه ارائه شود.
فرماندار تایباد ادامه داد: در بازه زمانی ورود زائران افغانستانی جهت عزیمت به مرزهای خروجی پیشبینی شده برای سفر به عراق و شرکت در مراسم عزاداری های پایانی ماه صفر، روزانه میانگین ۷۰ دستگاه اتوبوس ایرانی مستقر شده بود و برای دومین سال از ناوگان حمل و نقل افغانستانی و برای جابه جایی مسافران استفاده شد.
وی گفت: مرز دوغارون مهم ترین دروازه ورود اتباع افغانستانی به جمهوری اسلامی ایران است، سالانه بیش از یک میلیون نفر مسافر به صورت قانونی از طریق این معبر وارد کشور می شوند.
مرز دوغارون در فاصله ۱۸ کیلومتری شهر تایباد قرار دارد.
شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.
نظر شما