سید محمد هادی عرفانیان تهرانی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: رژیم صهیونیستی در انتشار تصاویر این صحنه، اشتباهی تاکتیکی کرد و این صحنه منحصر به فرد، هیچ نشانی از حقارت نداشت و یک تصویر با عظمت که لرزه بر اندام انسان می اندازد را به رخ کشید.
وی ادامه داد: شخصیت هایی همچون شهید سلیمانی، هنیه، فخری زاده و سید حسن نصرالله در جبهه مبارزات حضور موثری داشته اند ولی از لحظه شهادت آنان تصویری به ثبت نرسیده است اما تصویر شهادت یحیی سنوار بسیار عجیب و همچون تصویر یک فیلم پر هزینه همراه با صحنه پردازی سنگین بود.
مدیر روابطعمومی و ارتباطات مجمع عالی دانشگاههای استان خراسان رضوی گفت:ما اکنون در بطن جهاد تبیین حضور داریم و باید وظیفه خود را در این خصوص به خوبی انجام دهیم و هنرمندان مسلمان در جهان مقاومت با الهام از این صحنه، فیلم ها و تصاویر بسیاری را تهیه کنند.
عرفانیان افزود: سنوار به هنگام شهادت زخمی و با لباس نظامی بر روی مبلی نشسته بود که در منزل بسیاری از فلسطینیان هست و این یعنی، ما از زندگی و دارایی خود دست بر نمی داریم و از سوی دیگر نشان داد که تبلیغات رژیم صهیونیستی در این خصوص که یحیی سنوار در درون تونل ها خود را مخفی کرده است و اهل مبارزه نیست دروغ است.
وی ادامه داد: او اکنون به یک نماد تصویری جدید در مبارزه و مقاومت تبدیل شده است که با شکل و شخصیت پردازی تصویری متفاوت در حال جنگ در راه خداست و دست از مقاومت بر نمیدارد و شخصیت تصویری او از این نظر دارای راهبرد بصری عمیق تری است.
مدیر روابط عمومی و ارتباطات مجمع عالی دانشگاههای استان خراسان رضوی گفت: سنوار با سوپر استارها و شخصیت های معروف سینمای هالیود که معمولاً تک بعدی هستند تفاوت دارد زیرا او مبارزه را زندگی کرده است و اکنون تصویر او ابعاد دیگری را به تصویر میکشد و در زیباترین تصویر، نشان می دهد که اسلحه او با چسب برق تعمیر شده است و برای جلوگیری از ضعف بدنی، شکلاتی به همراه دارد.
عرفانیان افزود: تسبیح و ادعیه همراه او نیز نشان از توکل به خدا دارد و زمانی که فشنگ اسلحه اش نیز به اتمام رسید از یک چوب برای دفاع علیه متجاوز بهره برد که این تصویر نیز شباهت او به حضرت موسی(ع) را به ذهن متبادر می کند که با انداختن عصای خود، سحر فرعونیان را با شکست رو به رو کرد.
به گزارش ایرنا، یحیی سنوار، (متولد ۱۹۶۲، در اردوگاه خان یونس) رییس دفتر سیاسی حماس چهار شنبه هفته گذشته در جریان درگیری های نظامی و گلوله باران منطقهای در غزه، به شهادت رسید.
این رهبر مجاهد فلسطینی که دانش آموخته دانشگاه اسلامی غزه در رشته مطالعات عربی بود، از سال ۱۹۸۲ (۱۳۶۱ خورشیدی) چند بار توسط رژیم صهیونیستی دستگیر شد و از فرصتی که در زندان داشت برای یادگرفتن زبان عبری، همچنین ترجمه به این زبان و از این زبان و شناخت بیشتر جامعه صهیونیستی استفاده کرد.
سنوار طی ۲۳ سال اسارت در زندان های رژیم صهیونیستی، رمان خار و میخک را به زبان عبری (منتشر شده به سال ۲۰۰۴) رمان شکوه (منتشر شده در سال ۲۰۱۰) را نوشت و پنج کتاب را از عبری و انگلیسی به عربی ترجمه کرد.
نظر شما