۱۴ رشته مرتبط با علوم فناوری و راهبردی در دانشگاه رازی کرمانشاه راه‌اندازی شد

کرمانشاه - ایرنا - رییس دانشگاه رازی کرمانشاه از راه‌اندازی ۱۴ رشته در دانشکده تازه تاسیس «علوم و فناوری‌های راهبردی» این دانشگاه خبر داد و گفت: این تعداد رشته از مهرماه امسال در حال تدریس است.

«نبی احمدی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد: این ۱۴ رشته شامل پنج رشته کارشناسی، هفت رشته کارشناسی ارشد و ۲ رشته دکتری است.

وی رشته های مهندسی معماری و انرژی، مهندسی انرژی‌های تجدیدپذیر، مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیکی، علوم اقتصادی گرایش تجارت الکترونیکی، ریاضی کاربردی گرایش معادلات دیفرانسیل و سیستم‌های دینامیکی و علوم اقتصادی گرایش اقتصاد نظری و هواشناسی را از جمله رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد این دانشکده عنوان کرد.

رییس دانشگاه رازی کرمانشاه همچنین رشته مهندسی شهرسازی، مهندسی پلیمر، تاریخ اسلام، آموزش زبان انگلیسی و زیست فناوری را رشته های دوره کارشناسی و ۲ رشته علوم و مهندسی آب گرایش آبیاری و زهکشی و علوم و مهندسی آب گرایش منابع آب را رشته های دکتری دانشکده علوم و فناوری های راهبردی نام برد.

احمدی با بیان اینکه تنها در ۱۶ دانشگاه کشور دانشکده علوم و فناوری‌های راهبردی راه اندازی شده است از تلاش و پیگیری چند ساله مسوولان دانشگاه رازی کرمانشاه برای تاسیس این دانشکده در استان خبر داد.

وی بیان کرد: دانشگاه رازی کرمانشاه جزو دانشگاه‌های منتخب شورای گسترش آموزش عالی کشور است و طبق گزارش موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) در تولید علم بومی و بین‌المللی کشور بیش از یک درصد مشارکت داشته و به همین خاطر موفق به کسب مجوز تاسیس این دانشکده شد.

به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.

هم اکنون نزدیک به ۱۳ هزار دانشجو و ۴۶۰ هیات علمی با ۱۴ دانشکده در دانشگاه رازی کرمانشاه فعال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha