دولت جدید آمریکا و آینده هوش مصنوعی

۵ آذر ۱۴۰۳، ۱۱:۱۵
کد خبر: 85657653
عباس نصیری فرد | مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور
دولت جدید آمریکا و آینده هوش مصنوعی

تهران- ایرنا- با تشکیل دولت ترامپ، با توجه به اتحاد سه سرمایه دار جهانی سلطه اقتصاد دیجیتال توسط این ابرسرمایه داران بر کل جهان سایه می افکند.

در خبرها آمده بود ایلان ماسک و جف پرسون بیزوس در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از دونالد ترامپ حمایت کردند. ورود این دو ثروتمند به عنوان ابرسرمایه داران اقتصاد دیجیتال جهان، در رقابت انتخاباتی ضمن آنکه توانست در نتیجه انتخابات تاثیر بگذارد، بلکه این حمایت حاوی پیام خاصی هم می باشد. نقش تاثیرگذار این دو نفر در نتیجه انتخابات بدین صورت است که همیشه در رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا در بین نامزدهای دو حزب دمکرات و جمهوریخواه، برنده کسی است که مافیای سرمایه داری و صاحبان کارتل های بزرگ اقتصادی از آن نامزد حمایت کنند که این بار دو ابرسرمایه دار جهان، حامی نامزد حزب جمهوریخواه یعنی ترامپ بودند و یقینا این حمایت در جذب آرای مردم آمریکا خصوصا در ایالت هایی که نقش تعیین کننده داشتند، تاثیر گذار بوده است.

این حمایت معنادار، حاوی یک پیام مهمی هم می تواند باشد و آن اینکه جف بیزوس و ایلان ماسک هر دو از سرمایه داران بزرگ اقتصاد دیجیتال و سرمایه گذار در حوزه هوش مصنوعی هستند و ترامپ هم یک سرمایه دار سیاستمدار است که همیشه به اذعان خودش شخصیت اقتصادی و تجاری او بر شخصیت سیاسی اش رجحان دارد. او همیشه دوست دارد قهرمان عرصه اقتصاد باشد تا عرصه سیاست.

نگارنده معتقد است با تشکیل دولت ترامپ، با توجه به اتحاد سه سرمایه دار جهانی (ترامپ،بیزوس،ماسک) اتفاقی که خواهد افتاد این است که سلطه اقتصاد دیجیتال توسط این ابرسرمایه داران بر کل جهان سایه می افکند. همچنین از آنجایی که هوش مصنوعی، آینده حکمرانی و اقتصاد جهانی را شکل خواهد داد و یکی از بسترهای تاثیرگذار اقتصادی هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال است، یقینا برنامه های توسعه ای ایلان ماسک و جف بیزوس در حوزه هوش مصنوعی با حمایت های سیاسی ترامپ به سمت مصادره مسیر توسعه هوش مصنوعی پیش خواهد رفت.

در چنین شرایطی، ایلان ماسک و جف بیزوس به عنوان سرمایه گذاران اصلی ابرپروژه های هوش مصنوعی، اساس توسعه هوش مصنوعی در بخش فناوری را به سمت تامین منافع جریان سرمایه داری و در بخش مبانی هوش مصنوعی، توسعه آن را مبتنی بر هژمونی (چیرگی و تسلط) آمریکا پی ریزی و درپی آن اقتصاد هوش مصنوعی را به وسیله ای برای سلطه جهانی تبدیل خواهند کرد و توسعه هوش مصنوعی در کشورهای دیگر جهان را ذیل پروتکل خود طراحی می کنند. البته در این عرصه و میدان یکی از رقبای جدی آمریکا، کشور چین خواهد بود که در توسعه هوش مصنوعی و مدیریت جهان مبتنی بر اقتصاد دیجیتال حرف های زیادی برای گفتن دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha