محسن حویزه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در شوش به عنوان یکی از اولویتهای مهم طی ۲ سال اخیر به طور ویژه در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: فراخوانی برای جذب سرمایه گذاران به این شهرستان اعلام و ۱۳ طرح بزرگ به دبیرخانه سرمایه گذاری شوش ارسال شد.
فرماندار شوش با اشاره به بررسی کارشناسی دقیق طرحهای دریافتی به دبیرخانه سرمایه گذاری فرمانداری شوش بیان کرد: طرح بزرگ احداث شهرک صنعتی یکی از طرحهای رسیده به دبیرخانه سرمایه گذاری این شهرستان بود که پس از برگزاری نشستهای متعدد کارشناسی در کمیته محلی تصویب و برای تصویب نهایی به معاونت اقتصادی استانداری خوزستان پیشنهاد شد.
وی افزود: طرح بزرگ احداث شهرک صنعتی شامل پنج شرکت پایین دست محصولات کشاورزی با سرمایه گذاری ۱۲۰ هزار میلیارد ریال و اشتغال مستقیم و غیر مستقیم 6 هزار و ۵۰۰ نفر یکی از طرحهای بسیار بزرگ در این شهرستان است که توسط یکی از هلدینگهای بزرگ سرمایه گذاری کشور در شوش اجرا میشود.
حویزه با بیان اینکه این طرح بزرگ صنعتی طی روزهای گذشته در معاونت اقتصادی استانداری خوزستان تصویب شد، گفت: شوش یکی از قطبهای مهم کشاورزی در خوزستان است که شهرک صنعتی تولیدی به منظور تولید انواع محصولات از بقایای کشاورزی در این شهرستان ایجاد میشود.
وی افزود: میزان اشتغال این طرح براساس برنامه ریزی انجام شده در سال اول، ۷۰۰ نفر و با تکمیل آن ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به طور مستقیم و چهار هزار نفر به صورت غیرمستقیم است.
فرماندار شوش بیان کرد: زمین مورد نیاز برای احداث این شهرک بزرگ صنعتی جانمایی شده است که با تکمیل فرآیند اداری و اخذ مجوزهای لازم از دستگاههای مختلف، این زمین طی سه ماه آینده به سرمایه گذار تحویل داده میشود.
وی افزود: هلدینگ سرمایه گذار در این طرح یکی از شرکتهای بزرگ اقتصادی است که ۸۵ شرکت در سراسر کشور زیرمجموعه دارد و براساس بررسیهای انجام شده، توان و صلاحیت لازم برای اجرای این طرح بزرگ را دارد و مقرر شده است یک ماه پس از تحویل زمین، کار احداث این شهرک به سرعت آغاز شود.
حویزه اظهار کرد: احداث این شهرک بزرگ صنعتی تولیدی علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار و رونق بیشتر کشاورزی شهرستان، نقش کلیدی در صادرات محصولات جانبی کشاورزی به کشورهای منطقه خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی شوش به عنوان یکی از مصوبههای سفر دوم رییس جمهور دولت سیزدهم به خوزستان مهرماه ۱۴۰۲ به تصویب نهایی رسید و در مرحله عملیاتی قرار گرفته است.
منطقه ویژه اقتصادی شوش در سال ۱۳۸۹ از سوی هیات دولت وقت مصوب شد اما تاکنون این ظرفیت بدون استفاده بوده است. جانمایی نامناسب از دلایلی است که تاکنون امکان استفاده از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی شوش صورت نگرفته است.
نظر شما