به گزارش ایرنا، نویسنده کتاب «مهندسی ذهن و باور همیشگی به فراوانی های جهان هستی» در مقدمه این اثر آورده است: خیال کارگاهی است که در آن تمام برنامه های ناشی از انسان شکل می گیرد و عمل می تواند با کمک قوه تخیل ذهن خروجی این کارگاه قدرتمند باشد.
همه ما انسان ها پول و ثروت را دوست داریم و می خواهیم در مسیر سفر زندگی آرامش و رفاه داشته باشیم، آمده ایم تا اشرف مخلوقات بودن خود را به رخ جهان هستی بکشیم و هرچه قدر باور و اعتقاد و اعتماد ما به خداوند بیش تر باشد، در این صورت او هم بیشتر به ما می دهد.
یکی از مهم ترین و قدرتمندترین فاکتور برای رسیدن به رویاهامون داشتن اشتیاق سوزان است. باور قلبی من اینست که اشتیاق سوزان همان آتش زیر خاکستری است که برای جان گرفتن باید مدام برآن بدمی و هسته مرکزی و قلب هر آتش سوزانی یک زغال سرخ و آتشین است بطوریکه کنترل ذهن می تواند هسته مرکزی این آتش را تحت کنترل بگیرد.
«مهندسی ذهن» نوشته مصطفی نیک زاد در پنج بخش با عناوین توانایی کنترل ذهن، باورها چگونه شکل می گیرند؟، ایمان مهمترین عنصر ذهن، شکرگزاری دروازه ورود فراوانی، باور کمبود دارید یا باور فراوانی؟ به اهمیت و ارزش کنترل و نقش آن در پیشرفت و موفقیت می پردازد.
در بخش اول این کتاب با عنوان توانایی کنترل ذهن نویسنده چنین نقل می کند: شیوه و نگاه من اینست که هر چقدر هم مشکلات بزرگ باشد شانس بیش تری نیز برای پیروزی روزافزون نصیب شما خواهد شد چیزی که من آموختم این بود که نباید اجازه دهید مدت زیادی دلسردی برشما غلبه کند.
داشتن اعتماد بنفس کلید پایداری است. اگر به من قول بدهید که تحت هیچ شرایطی تسلیم نشوید من هم از هم اکنون اسم شما را در لیست برنده ها می بینم، کنترل ذهن در قرآن همان تقواست بطوریکه ۹۹ درصد از مردم در کنترل ذهنشان ناتوانند، خبـر خوبی که براتون دارم اینکه شما هم میتوانید جزو یک درصد جامعه باشید که می توانند ذهن شان راکنترل کنند.
ردپای کنترل ذهن که خداوند با مفاهیمی چون تقوا، توکل و ایمان به غیب به آن اشاره کرده است در تمام موفقیت های بشری به وضوح پیداست، مهارتی که برای ساختن سرنوشت خودت دنبالش هستی توانایی کنترل ذهن نام دارد. یادتون باشه هرچه را که در ذهن تان تصور کنید می توانید خلقش کنید.
رمز موفقیت خواننده ها، فوتبالیست ها، نوازنده ها، پزشکان، نقاشان، طراحان و همه افراد موفقی که آثارشان را تحسین می کنی توانایی کنترل ذهن در لحظات سختی بوده که آدم های معمولی نتوانسته اند از عهده اش برآیند. بطوریکه آدم های زیادی دوست دارند پیانیست موفقی شوند یا آهنگ تأثیرگزاری بخوانند یا پزشک باهوش و به نوعی تأثیری بر محیط اطرافشان بگذارند. اما مسئله این است که کنترل ذهن، تقوا، توکل و ایمان به غیب می خواهد تا بتوانی در زمانی که اوضاع مورد دلخواه ات نیست زمانی که مورد تمسخر واقع می شوی زمانی که حساب و کتاب هایت درست از کار در نمی آید و محصولی که تولید کرده ای یا تلاشی که انجام دادی جواب مورد انتظارت را نداده است.
در بخش دوم کتاب نیز با عنوان باورها چگونه شکل می گیرند؟ آمده است:
اغلب به خود می گوییم که به اندازه کافی باهوش یا خواستنی و یا توانا نیستیم که رویاهای زندگی مان را تحقق ببخشیم. ما حرف های دیگران درباره خود را باور می کنیم و خود را در حصار می گذاریم بدتر از همه آنکه اگر خود را بی ارزش و بی مقدار تلقی کنی دیواری به دور خود می کشی و مانع رسیدن لطف خدا به خویشتن میشوی.
من قدرت انتخاب دارم، تو قدرت انتخاب داری، ما می توانیم انتخاب کنیم که نا امید باشیم و محروم، ما می توانیم انتخاب کنیم که عبوس و عصبانی و غمگین باشیم، مامی توانیم هنگام مواجهه با دشواری ها و آدم های شر انتخاب کنیم که از تجربه های خود درس بگیریم و پیش برویم و مسئولیت خوشبختی خود را بعهده بگیرد.
رنج پدیده ای جهانی است، اما بی تردید با هر رنجی گشایشی نیز هست، هرگز نا امید نشو زیرا زندگی موهبت های بسیاری را برای تو تدارک دیده است، روی آرزوهای بزرگ خود متمرکز شو، با همه وجود خود تلاش کن، مهم نیست چه زمانی به مقصد می رسی، مهم این است که در راه باشی و در مسیر درست کوشش ما برای رسیدن به اهدافمان به اندازه خود آن اهداف ارزشمند است و خواستنی، تو قدرت آن را داری که اوضاع و شرایط خویش را دگرگون کنی، از تو میخواهم عزم خود را جزم کنی و راهی قله های اهداف بزرگ زندگی خود شوی.
«مهندسی ذهن» در ۱۰۴ صفحه توسط نشر یادگار اندیشه وارد بازار کتاب شده است.
نظر شما