به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمدجواد کولیوند» روز دوشنبه پنجم آذر ۱۴۰۳ در آیینی با حضور وزیر کشور دولت چهاردهم به عنوان استاندار سمنان و عالیترین مقام اجرایی دیار دارالمرحمه معرفی و از خدمات «سیدمحمدرضا هاشمی» در این مقام قدردانی شد.
در این آیین حجتالاسلاموالمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، عباس گرو نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه، احمد عجم نماینده شاهرود و میامی، یاسر عربی نماینده گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسوولان نظامی، انتظامی و دستگاههای اجرایی استان سمنان نیز حضور داشتند.
کولیوند ساعتی پس از معرفی به عنوان استاندار سمنان، برنامههای کاری خود را با حضور در تجمع بزرگ بسیجیان مسجد امام (ره) سمنان آغاز کرد.
دیدار چهره به چهره با کارکنان استانداری و گفتوگو با آنان نیز از نخستین برنامههای عالیترین مقام اجرایی سمنان در بدو فعالیت بود.
کولیوند همچنین ساعاتی پس از معارفه به عنوان استاندار سمنان، با آیتالله سیدمحمد شاهچراغی نماینده سابق ولی فقیه در استان و عضو سابق مجلس خبرگان رهبری دیدار کرد.
سهشنبه، ششم آذر
استاندار سمنان روز سهشنبه ششم آذر ۱۴۰۳ با حجتالاسلاموالمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان در دفتر امام جمعه دیدار کرد.
تعیین تکلیف برش شهرستانی برنامه هفتم توسعه استان سمنان در مهلت یک ماهه
استاندار سمنان در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان طی یک ماه آینده برش شهرستانی برنامه هفتم توسعه را تدوین و نهایی میکند.
کولیوند با بیان اینکه توجه اساسی به مسایل زیر ساختی استان، آب، راهها و مسایل اساسی از اولویتهای کاری در استانداری سمنان است، افزود: در نشستی با رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی سمنان، مقرر شد طی چهار هفته آینده برای هر کدام از شهرستانهای استان، برش منطقهای برنامه پنج ساله هفتم تعیین و اعلام شود.
استاندار سمنان خاطر نشان کرد: مبنای کار خود را بر کاهش حجم نشستهای غیرضروری، نظارت موثر و مستمر بر کیفیت اجرای برنامهها و تحقق اهداف تعیین شده خواهیم گذاشت.
کولیوند وعده داد: همه توان خود را در زمان مدیریت در استانداری برای حل مشکلات استان و رضایت مردم به کار گیرد.
عالیترین مقام اجرایی دولت در سمنان با اشاره به سیاستهای دولت چهاردهم و لزوم تحقق وعدههای رییسجمهور تصریح کرد: نگاه دکتر پزشکیان، خدمت به مردم و گرهگشایی از مشکلات آنان است.
لزوم کادرسازی مناسبتر در استان سمنان
حجتالاسلام والمسلمین مطیعی نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیتهای استان سمنان گفت: لازم است در استان کادرسازی مناسبتری انجام شود.
افزود: استفاده از نیروهای بومی موجب امیدواری مردم و کادرسازی خواهد شود و تقویت ارتباط موثر و تعامل سازنده بین مدیریت ارشد اجرایی و دفتر نماینده ولی فقیه در استان موجب برکات و آثار ارزشمند است.
وی تاکید کرد: گرهگشایی مشکلات، امیدافزایی و ارتقای رضایتمندی در دستور کار مسوولان استان باشد.
نماینده ولی فقیه در سمنان با اشاره به در پیش بودن دومین کنگره ملی سههزار شهید استان سمنان در بهار ۱۴۰۴ گفت: انتظار میرود تمامی مسوولان و مردم استان نسبت به برگزاری باشکوه این رویداد بزرگ فرهنگی اهتمام ورزند.
استاندار سمنان در دومین روز کاری پس از انتصاب، در برنامه ایران همدل در زمینه کمک به جبهه مقاومت در ساختمان شهید شاطری نیز حضور یافت.
نشست با رییس، معاونان و جمعی از کارشناسان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان در دفتر استاندار از دیگر برنامههای ششم آذر ۱۴۰۳ کولیوند بود.
استاندار سمنان همچنین در نشستی با مدیران کل حوزه راه و شهرسازی استان سمنان شامل مدیران کل راه و شهرسازی استان و شرق استان، راهداری و حمل و نقل جادهای و رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در دفتر استاندار حضور یافت. در این نشست وضعیت طرحهای راهسازی استان و اعتبارات آن مورد بررسی قرار گرفت.
کولیوند با مدیران کل حوزه آب و فاضلاب و منابع آب استان سمنان نیز در دفتر استاندار دیدار کرد.
محمد حمیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان، مدیران عامل شرکتهای آب و فاضلاب و منابع آب و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این نشست حضور داشتند.
نشست با محمد بهرامی، فرماندار سمنان و معاونان فرمانداری مرکز استان از دیگر برنامههای ششم آذر ۱۴۰۳ بود.
چهارشنبه، هفتم آذر
کولیوند در نشستی تخصصی با یادگار احمدی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان و معاونان در دفتر استاندار دیدار کرد.
احمدی در این نشست گزارش از ظرفیتها و توانمندیهای صنعتی و معدنی استان سمنان ارایه کرد و در ادامه راهکارهای توسعه صنعتی استان مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
حضور در هفتمین جشنواره منطقه ای تئاتر توانخواهان و توانیابان کاسپین در تالار کومش سمنان از دیگر برنامههای استاندار سمنان در سومین روز کاریاش بود.
استاندار سمنان در این جشنواره گفت: استانداردسازی سالنهای همایش و ساخت سالن ویژه افراد دارای معلولیت در این استان در دستور کار باشد.
کولیوند افزود: محدودیت در افراد دارای معلولیت نباید فعالیتهای هنری، آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و دیگر حوزه ها را مختل سازد.
وی ادامه داد: جامعه معلولان دارای استعدادهای ارزشمند و نیازمند دیده شدن هستند.
استاندار سمنان با تقدیر از از برگزارکنندگان جشنواره منطقهای تئاتر با حضور هنرمندان پنج استان کشور گفت: جامعه توانمند معلولان نیاز به نگاه و توجه ویژه دارد.
دیدار چهره به چهره با کارکنان استانداری سمنان مستقر در ساختمان معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری واقع در میدان معلم از دیگر برنامههای استاندار سمنان در هفتم آذر بود.
حضور در آیین سراسری بهره برداری از ۲۰ هزار طرح محرومیت زدایی سازمان بسیج سازندگی کشور با حضور دکتر پزشکیان رییس جمهور به طور ویدئو کنفرانسی و حضور استاندار سمنان در سالن شهید بسطامی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان از دیگر برنامههای هفتم آذر بود.
۶۷۰ طرح محرومیتزدایی استان سمنان همزمان با ۲۰ هزار طرح سازمان بسیج سازندگی روز چهارشنبه به صورت ویدئوکنفرانسی بهرهبرداری شد.
طرحهای محرومیتزدایی بسیج سازندگی سپاه قائم(عج) استان سمنان شامل طرحهایی در زمینههای آبرسانی، مرمت مدارس، اجرای طرحهای کشاورزی و ساخت واحدهای مسکونی برای خانوادههای نیازمند بود.
آبرسانی به ۲۰ روستا، مرمت و بازسازی سه مدرسه، اجرای ۱۸ طرح آبوخاک کشاورزی، ساخت و مرمت ۴۶۶ واحد مسکونی، آبیاری ۱.۵ هکتار زمین کشاورزی، احداث و مرمت ۱۲۵ کیلومتر راه روستایی از جمله مهترین طرح های به بهره برداری رسیده در استان سمنان است.
این طرحها بهعنوان بخشی از طرحهای ملی با هدف رفع محرومیت و ارتقای سطح زندگی مردم در مناطق کمبرخوردار اجرایی شد و اجرای این طرحها نشاندهنده رویکرد سازمان بسیج سازندگی در تحقق اهداف محرومیتزدایی، کاهش فقر و ایجاد فرصتهای جدید برای توسعه پایدار استان سمنان است.
نیاز پنج هزار میلیارد ریالی طرحها
استاندار سمنان در آیین بهرهبرداری از طرحهای محرومیتزدایی استان با تبریک هفته بسیج گفت: ۶۷۰ طرح از هفته بسیج سال گذشته تا امسال در دستور کار قرار گرفت که طرحهای آبرسانی در اولویت این طرح ها بود و حدود ۹۰ درصد پیشرفت در اجرا دارد.
کولیوند افزود: ۵۲ طرح بزرگ آبرسانی در استان سمنان در دست اجراست و امید میرود با تمهیدات اعتباری لازم، در آینده ای نزدیک به بهرهبرداری برسد.
استاندار سمنان افزود: سه هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال برای این طرح ها هزینه شد و کل طرح بالغ بر پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه دارد و در ماه های مانده تا پایان سال با پیگیری های سپاه و دولت تخصیص اعتبار مورد نیاز است.
وی تصریح کرد: طرح های افتتاح شده در حوزه های مختلف از جمله آبرسانی، آبخیزداری، کشاورزی، راه های روستایی، تعمیر خانه محرومان است.
استاندار با بیان اینکه اصلی ترین مشکل توسعه سمنان تامین آب است، اضافه کرد: در زمینه آب و سایر حوزه ها تلاش و پیگیری برای رفع مشکلات موجود استان در دست اقدام است.
شنبه، دهم آذر
حضور در نشست شورای قضایی استان از جمله برنامههای روز شنبه دهم آذر ۱۴۰۳ استاندار سمنان بود.
استاندار سمنان در نشست شورای قضایی استان سمنان در سالن غدیر استانداری گفت: شاخصهای انتخاب مدیران برای استان، در کنار اعتقاد به نظام و قانون، انعطافپذیری و داشتن برنامه مدون است.
کولیوند با بیان اینکه توجه به بخش خصوصی، سرمایهگذاران و بخش تولید به منظور توسعه و شکوفایی هرچه بیشتر ضرورت دارد، گفت: اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی، قانون اساسی و ولایت فقیه، شجاعت و قدرت تصمیمگیری، انعطافپذیری و داشتن برنامه مدون، مولفههای اصلی در انتخاب و انتصاب مدیران در استان است.
وی با تاکید بر اینکه جایگاه قوا در قانون اساسی به طور مشخص معلوم است، بیان کرد: با همکاری سازمان مدیریت و برنامهریزی، برنامه محلی هر شهرستان با بُرشی از برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت برای کل استان سمنان در حال تدوین است.
کولیوند با اشاره به اهمیت ایجاد خلاقیت در اجرای قانون در حوزه نظارت بر امور اجرایی و وظایف مدیران کل استان افزود: اعضای شورای قضایی استان با توجه به این مساله، همراهی و تعامل را در دستور کار قرار دهند.
وی اجرای قوانین را محور اصلی فعالیت مدیران برشمرد و گفت: خلاقیت در اجرای قوانین از اهمیت ویژهای برخوردار است.
ضرورت پرهیز از رویکردهای جزیرهای
استاندار سمنان نگاه و رویکرد وفاق، همدلی و مدیریت یکپارچه به دور از اقدامهای جزیرهای را نیاز امروز نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: فرمان رهبر معظم انقلاب درباره اقتصاد که در مراسم تنفیذ دکتر پزشکیان رییس جمهور باید سرلوحه تمام مدیران و مسوولان استان قرار گیرد و در این مسیر از هر فرصتی برای تسریع در اجرای کارها استفاده شود.
وی با اشاره به تصمیم گیری برای تشکیل نشست با موضوع مسایل کلان استان سمنان به صورت هفتگی، بیان کرد: با هدف خدمترسانی بهتر و مطلوبتر به مردم، توان و فرصت بیشتر مدیران کل برای مدیریت امور تحت مجموعه کاری خود و تسریع در پیگیری امور، این نشستها یک روز در هفته برگزار می شود.
کولیوند گفت: صداقت، سیاستمداری و پرهیز از بازیهای سیاسی را به عنوان استاندار سمنان سرلوحه کار است و تلاش میشود تا گوش شنوای آحاد مردم باشیم و از کمک افرادی با تعهد، تخصص و تجربه استفاده میشود.
استاندار سمنان روز دهم آذر در برنامه کاری خود دیدار با حجتالاسلام علیاکبر رشیدزاده مدیرکل بازرسی استان سمنان در دفتر استانداری قرار داد.
دیدار با سردار جلیل موقوفهئی فرمانده انتظامی استان و فرماندهان تخصصی پلیس و رییس عقیدتی و سیاسی فراجا سمنان در دفتر استاندار از دیگر برنامههای کولیوند روز دهم آذر ۱۴۰۳بود.
استاندار سمنان در این دیدار با بیان اینکه نگاه به امنیت، نگاهی وسیع، مستمر و پژوهش محور است گفت: توسعه امنیت و ارتقای رفاه مردم ، موجب کاهش تخلفات و جرائم خواهد شد.
کولیوند افزود: انجام اقدامهای پژوهش محور در حوزه امنیت موجب توسعه اقتدار بیش از پیش پلیس خواهد شد و در این زمینه آمادگی داریم تا همکاری لازم را با فراجای استان داشته باشیم.
استاندار سمنان در برنامهای دیگر طی نشست صمیمی با روسا و اعضای ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در سمنان در سالن غدیر استانداری دیدار کرد و با قدردانی از همراهی و تلاش اعضای ستاد در افزایش مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، بر اهمیت تحقق شعار دولت مبنی بر وفاق ملی تأکید و از آمادگی استانداری برای دریافت پیشنهادات و راهکارهای اعضای این ستاد به منظور اجرا و پیشبرد اهداف دولت در استان سمنان خبر داد.
نشست با حجتالاسلام عباس خرمیان، رییس شورای تبلیغات اسلامی استان و محمدرضا باقری مدیر عامل و معاونان شرکت شهرکهای صنعتی استان در سالن غدیر استانداری از دیگر برنامههای کولیوند در پنجمین روز انتصابش بود.
نشست با نادر مالکی رییس و اعضای شورای معاونان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در سالن غدیر استانداری و حمید دهرویه، رییس سازمان همیاری شهرداری های استان سمنان در دفتر استانداری از دیگر برنامههای دهم آذر ۱۴۰۳ بود.
یکشنبه، یازدهم آذر
استاندار سمنان روز یازدهم آذر ۱۴۰۲ در شورای برنامه ریزی و توسعه استان سمنان در سالن جلسات یادگار امام(ره) استانداری حضور یافت.
کولیوند در نخستین حضور خود در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان، تاکید ویژهای بر نگاه و تمرکز مدیران دستگاههای اجرایی بر برش شهرستان توسعه داشت. ضرورت بهرهگیری از اعتبارات ملی و تکمیل ۳۵ طرح نیمهتمام طی یکسال آینده، از دیگر مباحث مورد اشاره استاندار سمنان در این نشست بود.
شورای برنامهریزی و توسعه استان سمنان عالیترین مرجع تصمیمگیر و تصمیمساز در استان است و در واقع، حکم هیات دولت هر استان را دارد، استاندار نماینده عالی دولت و بقیه اعضا بر اساس قانون، دستگاههای متناظر وزارتخانهها در استان هستند.
شورای برنامهریزی و توسعه استان سمنان ۲۳ عضو دایمی و متناسب با موضوع دستور کار هر نشست، تعدادی عضو مدعو دارد و فرمانداران نیز بر حسب موضوع، جزو اعضای مدعو هستند.
طبق بررسیها، مدیران کل دستگاههای اجرایی استانی به عنوان نظیر اعضای هیات دولت، جزو اعضای دایمی شورای برنامه ریزی و توسعه استان سمنان به شمار میروند و استاندار رییس و همچنین رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان دبیر این شورا محسوب میشوند.
شورای برنامه ریزی به تناسب موضوع، چهار کارگروه تخصصی شامل کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه، کارگروه امور زیربنایی و توسعه روستایی، عشایری، شهری، آمایش سرزمینی و محیطزیست، کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده و کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری دارد.
حرکت طبق سند پیشرفت شهرستانی ضرورت عمران و آبادانی
استاندار سمنان در نخستین حضورش در نشست شورای برنامهریزی و توسعه سمنان در سالن یادگار امام(ره) استانداری(پس از معرفی به عنوان استاندار در پنجم آذر ۱۴۰۳) گفت: وجود سند پیشرفت در هر شهرستان ضرورت حرکت با برنامه برای عمران و آبادانی است و باید درخت برنامه برای هشت شهرستان این استان تدوین، تصویب و اجرایی شود.
کولیوند افزود: هر شهرستان باید سند منطقهای داشته باشد، این سند ممکن است اشکالاتی داشته باشد، این اشکالها با ارایه نطقه نظرات بخشهای مختلف پیش از تصویب، رفع میشود، نگاه به سند در قالب چارچوب از قبل تعیینشده نیست که فقط ارایه اعداد باشد.
وی تاکید کرد: درخت برنامه با توجه به اسناد بالادستی و ظرفیت هر شهرستان و وظیفه هر شهرستان تهیه و بررسی شود.
بیستم آذر آخرین فرصت ارایه نظر درباره پیشنویس سند پیشرفت میامی
استاندار سمنان گفت: درخت برنامه برای شهرستان میامی تهیه شد و مدیران دستگاههای اجرایی تا بیستم آذر۱۴۰۳ فرصت دارند تا با مطالعه این درخت برنامه و برگزاری نشستهای درون دستگاهی نقاط ضعف و مشکلات این برنامه را استخراج و نکات را به سازمان مدیریت و برنامه استان سمنان ارسال کنند.
وی تاکید کرد: فرمانداران، دستگاههای نظارتی و اجرایی با مطالعه درخت برنامه هر شهرستان نقطه نظرات خود را ارائه دهند تا پس از تصویب، مورد وثوق همه باشد. اگر فرمانداری توان هدایت جریان را دارد، روی صندلی مدیریت بنشیند.
اولویتبندی برای تکمیل طرحهای نیمهتمام
به گفته وی، طرحهای تکمیل نشده با پیشرفتهای فیزیکی مختلفی در استان سمنان وجود دارد که با توجه به منابع مالی، امکان تکمیل همه طرح ها نیست و باید اولویتبندی در تکمیل طرحها مدنظر باشد.
کولیوند تاکید کرد: اگر دستگاهاجراییهای در طرحهای اولویتدار نیامدند به معنای حذف نیست و باید در جذب اعتبار و تکمیل طرح تلاش شود، اما در صورت تخصیص اعتبار ویژه و ملی طرحهای اولویتدار در دستور کار قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: اولویتبندی اجرای طرحها به این معناست که اگر اعتبار ویژه اختصاص یافت، این اعتبار با برنامهریزی کارشناسی و هدفمند هزینه شود.
استاندار سمنان گفت: اجرا و تکمیل طرحها در میامی با اولویت رفاه شهروندان، ارتقای شهرستان و مسایل مختلف از جمله مباحث فنی، اقتصادی و امنیتی اولویتبندی شد.
مطالعه و اجرای اسناد توسعهای بالادستی مدنظر مسوولان باشد
رییس شورای برنامهریزی و توسعه استان سمنان اظهار کرد: طبق برنامه هفت توسعه و سند چشمانداز باید تا سال ۱۴۰۴ سرآمد منطقه باشیم و انتظار میرود مسوولان در مطالعه این اسناد مهم بالادستی و کمک به تحقق این برنامهها اهتمام ویژه ورزند.
ضرورت تکمیل ۳۵ طرح نیمهتمام تا یکسال آینده
کولیوند تاکید کرد: بخشهای مختلف تا بیستم آذر ۱۴۰۳ درخت برنامه را مطالعه و اشکالات را یادآور شوند و دستگاهاجرایی که برای یک طرح امکان استفاده از اعتبار ملی دارد، اما نمیتواند اعتبار ملی بگیرد، اعلام کند.
استاندار سمنان با تاکید بر اینکه مدیران در جمهوری اسلامی باید نهایت تلاش خود را برای پیشبرد کارها بگذارند، افزود: ۳۵ طرح تکمیل نشده باید تا یکسال آینده به سرانجام برساند.
حضور در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید سمنان در سالن یادگار امام(ره) استانداری از دیگر برنامههای کولیوند در ششمین روز انتصابش بود و در حاشیه این نشست در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: برنامهریزی در زمینه مدیریت مصرف متناسب با نیاز بخش صنعت باشد، به طوری که یک واحد تولیدی که فعالیتش وابسته به گاز است، با واحدی که مصرف گاز در تولیدش تاثیر چندانی ندارد، نباید یکسان دیده شود.
کولیوند افزود: نسخه یکسان برای مدیریت مصرف انرژی در واحدهای صنعتی پیچیده نشود و شاخصهای مختلف در اجرا مدنظر باشد.
وی ادامه داد: مقرر شد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان هر هفته به منظور پیگیری و رفع مشکلات تولیدکنندگان برگزار شود.
استاندار سمنان گفت: کاهش روند اداری و تسریع در انجام امور در این بخش به ویژه به منظور پرداخت تسهیلات رونق تولید مورد توجه باشد.
وی تاکید کرد: بانکها و دستگاههای اجرایی در عملیاتی شدن مصوبههای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان همراه و پایکار هستند تا اهداف در حوزه رونق تولید و برای رونق چرخه اقتصادی استان هر چه سریعتر محقق شود.
ضرورت همراهی بانکها و ایجاد پنجره واحد خدمات
رییس کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان اظهار کرد: بانکها در زمینه ثبت پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی در سامانه مربوط به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید همراهی کنند.
کولیوند اضافه کرد: ایجاد پنجره واحد برای تسهیل در انجام کارها در بخشهای مختلف به ویژه ایجاد و رونق کسب و کارها در استان سمنان ضرورت دارد.
استاندار سمنان گفت: برای تحقق جهش تولید و تحقق اهداف کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، واکاوی و آسیبشناسی عملکردها مدنظر مسوولان باشد.
دیدار با سردار منصور شوقانی فرمانده سپاه حضرت قائم آل محمد(عج) استان به همراه معاونان، فرماندهان و برخی مسوولان ستاد فرماندهی سپاه استان در سالن غدیر استانداری از دیگر برنامههای یازدهم آذر بود.
استاندار سمنان در این نشست گفت: سپاه استان میتواند در تدوین سند پیشرفت منطقهای تاثیرگذار باشد،
وی ادامه داد: هر آنچه که در توانم باشد و با کمک دستگاههای متولی اصلی و همچنین مجموعه سپاه قائم آل محمد(عج) استان، همراه با آینده پژوهی و برنامهریزی، در خصوص مدیریت و ساماندهی فضای مجازی اقدام خواهیم کرد.
وی افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب بر حل مباحث و مسایل اقتصادی تاکید دارند، دکتر پزشکیان نیز در این مسیر حرکت کرده و ما نیز در استان این مهم را مَد نظر قرار دادیم.
کولیوند خاطر نشان کرد: سعی و تلاش خواهیم کرد تا از تمام تفکراتی که همراه با اخلاص، از تخصص و پایبندی به نظام جمهوری اسلامی بهره می برند، در بدنه مدیریتی استان استفاده کنیم.
استاندار سمنان گفت: برگزاری دومین کنگره ملی بزرگداشت سه هزار شهید استان از دیگر اولویت های مهم استان است و با برگزاری نشستها به طور مستمر در راستای برگزاری هرچه بهتر و با شکوهتر این برنامه، می کوشیم.
سهشنبه، سیزدهم آذر
حضور در نشست هیات اندیشه ورز روحانیت استان سمنان در سالن غدیر استانداری و همچنین حضور جمع دانشجویان دانشگاه سمنان و پاسخگویی به پرسشهای آنان در این دانشگاه از جمله برنامههای روز سهشنبه سیزدهم آذر استاندار سمنان بود.
کولیوند متولد سال ۱۳۴۶ در روستای باباکمال تویسرکان همدان و دانشآموخته رشته مدیریت صنعتی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته مدیریت بحران است که از سال ۱۳۸۹ تا کنون عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج است.
وی برادر سه شهید است. «محمدصفا» و «محمدباقر» در دوران دفاع مقدس به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و برادر دیگر «حسن» جانباز ۷۰ درصد بود که پس از سالها تحمل دردهای یادگار جنگ تحمیلی، سال ۱۳۹۳ شربت شهادت نوشید. استاندار جدید سمنان خود نیز در زمره جانبازان انقلاب اسلامی محسوب میشود.
کولیوند سال ۱۳۸۷ از سوی استاندار وقت تهران و با حکم مصطفی پورمحمدی وزیر وقت کشور، به عنوان فرماندار ویژه کرج منصوب شد.
فعالیت در شرکت مخابرات استان تهران ـ شهرستان کرج، مدیرکلی حراست شرکت مخابرات تهران و مدیرکلی تدارکات و بازرگانی شرکت مخابرات استان تهران، معاونت استاندار تهران و فرماندار ویژه کرج، معاونت پست بانک ایران، و مدیرکلی اموال، پشتیبانی و ساختمان وزارت خارجه از جمله سوابق اجرایی اوست.
وی دوره نهم و دهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس در استان البرز به مجلس شورای اسلامی راه یافت و نایب رییس اول کمیسیون سیاست داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی در دوره نهم و رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی دوره دهم بود.
کولیوند در دورهای از سوی عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر وقت کشور به قائممقامی او در امور مجلس منصوب شد و در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز رییس ستاد کشوری مسعود پزشکیان بود.
نظر شما