بازار باز فناوری ؛ ایده‌های تازه‌ای که برای تجاری‌سازی شتاب دارند

شهرکرد- ایرنا- فعالان عرصه دانش‌بنیان و هسته‌های فناور چهارمحال و بختیاری در کنار عرضه آخرین محصولات تجاری‌سازی شده خود در نمایشگاه فن بازار این استان به بیان مطالبات و دغدغه‌های خود در این حوزه پرداختند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور حاضر در بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوی و فن‌بازار چهارمحال و بختیاری ، در کنار نمایش اختراعات، توانمندی‌ها و ایده‌های پژوهشی خود حمایت‌های مالی دولت را خواستار شدند و عنوان کردند که برای تجاری‌سازی محصولات خود به سرمایه نیاز دارند.

بازار باز فناوری ؛ ایده‌های تازه‌ای که برای تجاری‌سازی شتاب دارند

یک فناور و از دانشجویان دانشگاه ملی مهارت و از فعالان حوزه دانش‌بنیان استان در این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: ایده‌ای تحت عنوان درمان سرطان از اسیدهای آمینه پیله کرم ابریشم ثبت کرده‌ام که برای اجرایی کردن آن به اعتبار و سرمایه نیاز است.

حسین بارانی که در زمینه تولید کلاژن از حلزون نیز فعالیت دارد تصریح کرد: با استفاده از حلزون‌های مولد اقدام به تولید کلاژن برای عرضه به کارخانه‌های تولید لوازم آرایشی بهداشتی می‌کنم اما به سبب اینکه دستگاه کلاژن‌سازی قیمت بالایی دارد هنوز به موفق به تهیه این دستگاه نشده‌ام و با روش ابداعی خود به صورت محدود کلاژن تولید می‌کنم.

این دانشجوی فناور افزود: برای خرید این دستگاه به اعتباری حدود سه میلیارد ریال نیاز است که امید می‌رود مسوولان در این خصوص شرکت ما را حمایت کنند.

یکی دیگر از فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه پرورش عقرب و زنبور عسل فعالیت دارد نیز عنوان کرد که برای توسعه فعالیت‌های خود به حمایت‌های مالی مسوولان نیاز دارد.

مسعود کاووسی افزود: زهرگیری از عقرب درآمدزایی خوبی دارد اما نیازمند به فضا و محیط مناسب و کافی است که نیازمند کمک مسوولان هستم.

یکی دیگر از فعالان شرکت‌های فناور و دانشجوی دانشگاه پیام‌نور شهرکرد نیز که تاکنون موفق به ثبت اختراع چند دستگاه مکانیکی شده است، برای تجاری‌سازی و تولید انبوه دستگاه‌های خود حمایت مسوولان را خواستار شد.

بازار باز فناوری ؛ ایده‌های تازه‌ای که برای تجاری‌سازی شتاب دارند

علیرضا نوروزی با بیان اینکه دستگاه‌های اختراعی وی نسبت به دستگاه‌های مشابه با قیمت کمتر و بازدهی بیشتر قابلیت عرضه به بازار را دارد، تصریح کرد: برای تجاری‌سازی و تولید انبوه این دستگاه‌ها نیاز به اعتبار و تسهیلات است.

در این نمایشگاه شرکت‌های موفق تولیدی که به سبب ارتباط بین دانشگاه و صنعت و راه‌اندازی واحدهای تحقیق و توسعه به توفیقات خوبی در عرصه تولید رسیده‌اند نیز حضور داشتند که از جمله آن می‌توان به شرکت تولید خوراک آبزیان فرادانه، شرکت تولید شیر و گوشت زاگرس و کارخانه تولید کاه‌گِل سوپرنانو اشاره کرد.

تولید کاه‌گِل سوپر نانو برای نخستین بار در کشور

بازار باز فناوری ؛ ایده‌های تازه‌ای که برای تجاری‌سازی شتاب دارند

مدیر یک شرکت تولیدکننده کاه‌گل سوپر نانو نیز به نقش پژوهش‌های علمی در فعالیت این شرکت اشاره کرد و گفت: با بهره‌گیری از فعالیت‌های علمی و پژوهشی موفق به تولید کاه‌گِل سوپرنانو شدیم که این فناوری برای نخستین بار در کشور تجاری‌سازی شده است.

متین امیدیان افزود: کاه‌گِل تولیدی این شرکت ضدآب است و برای هر اقلیمی مناسب است و در خصوص مرمت بناهای سنتی بسیار کاربردی است.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۲۱۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان و هسته فناور در استان فعال است که از این تعداد ۷۰ شرکت مجوز از معاونت علمی و فناوری نهاد رییس‌جمهوری دارد.

شرکت‌های دانش‌بنیان این استان برای بیش از یک‌هزار و ۷۰۰ نفر اشتغالزایی کرده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha