به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن عباسی روز شنبه در جلسه ستاد بازآفرینی شهری مهاباد افزود: توجه به بافت های فرسوده و همچنین سکونتگاه های غیر رسمی یکی از اولویت های دولت بوده که تنها با همکاری و هماهنگی دستگاه های اجرایی و مشارکت مردم امکان پذیر است.
وی اضافه کرد: شهروندان از بسیاری از امتیازهای صدور پروانه ساخت و تسهیلاتی که قانون برای بازسازی بافت های فرسوده درنظر گرفته، بی اطلاع بوده که اگر به درستی اطلاع رسانی شود بخش عمده ساکنان از آن استفاده خواهند کرد.
فرماندار ویژه مهاباد بیان کرد: بافت فرسوده و سکونتگاه غیر رسمی باهم متفاوت بوده و مشکلات مربوط به سکونت گاه های غیررسمی بسیار بیشتر و رفع نیازهای آنها با معضلات بیشتری همراه است.
عباسی با تاکید بر هماهنگی دستگاه های اجرایی در ارایه خدمات به مناطق غیر رسمی افزود: برخی از خدمات از جمله برق به شهروندان ارایه و خدماتی نظیر آب و گاز باقی مانده که باعث شبهه و سردرگمی مردم این مناطق شده که باید هماهنگی های لازم بین دستگاه ها در این ارتباط صورت گیرد.
وی با بیان اینکه حفظ بیت المال جز وظایف ذاتی مدیران ادارات متولی است، افزود: از تمام مدیران دستگاههای اجرایی خواسته شده که املاک تحت مالکیت خود را در اسرع وقت شناسایی و آنها را با علائم و یا با محصور و نشانه گذاری کردن مشخص کنند.
شهردار مهاباد هم در این جلسه بیان کرد: مطالعات سکونتگاه های غیر رسمی پس از بازنگری طرح تفصیلی و جامع شهر مهاباد صورت خواهد گرفت و بی صبرانه منتظر تایید طرح جامع شهری هستیم.
بابک رستم پور با اشاره به مشکلات مالکیت سکونت گاه های غیررسمی گفت: ارایه خدمات مرتبط با شهرداری و زیرسازی در این مناطق نیازمند رفع مشکل مالکیت این اراضی بوده تا بتوان خدمات لازم را ارایه داد.
وی افزود: احداث فضای سبز در منطقه پشت تب سمت مدرسه یکی از مطالبات اهالی این محله بوده که انتظار داریم راه و شهرسازی نسبت به مکان یابی و واگذاری زمین مناسب در اسرع وقت اقدام کند.
رستم پور یادآور شد: علاوه بر ارایه خدمات عمومی در مناطق غیررسمی برخی از زیرساخت های رفاهی از جمله احداث کمربندی، چمن مصنوعی و مدرسه نیز در این امکان ارایه خواهد شد.
به گزارش ایرنا، ۲۰ درصد مساحت شهر مهاباد مربوط به بافت فرسوده است که هزاران نفر در این مناطق زندگی می کنند و باید برای بهبود عمرانی این مناطق برنامه ریزی جامع صورت گیرد.
طبق آخرین آمار ستاد بازآفرینی (سال ۱۳۹۵) حدود ۴۸ هزار نفر از جمعیت شهری مهاباد شامل ۷۰ هزار نفر در سکونت گاه های غیر رسمی و بافت های ناکارآمد زندگی می کنند.
نظر شما