دکتر سید جواد حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به کمبود بودجههای پژوهشی و آموزشی و ایجاد تاخیر در پایاننامه دانشجویان و طولانی شدن دوره دانشجویی آنان، افزود: در دوره ارشد و PhD ( در رشتههای علوم پایه) قسمت عمده کار دانشجویان به پایان نامه مربوط می شود و با توجه به اینکه اعتبارات پژوهشی در مواردی دیرتر پرداخت و این موضوع سبب طولانی شدن دوره دانشجویان میشد.
وی ادامه داد: به این نتیجه رسیدیم که کاری را در این خصوص انجام دهیم و با کمک خیرین مشکل اعتبارات پژوهشی در این زمینه را تا حدی حل کنیم.
عضو هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در این راستا تفاهمنامه ای با چهار خیر نیک اندیش سلامت منعقد شد و با ورود خیران سلامت به حوزه آموزش و پژوهش این دانشگاه، مبلغ مذکور به منظور ارتقای حوزههای آموزشی و پژوهشی این دانشگاه جذب شد.
وی تصریح کرد: بخشی از این مبلغ صرف خرید مواد مصرفی مورد نیاز دانشجویان برای پایان نامه و بخشی صرف وسایل سرمایهای مثل سانتریفوژ یخچال دار، آسیاب بال، یخچال و شیکر انکوباتور و غیره شد.
حسینی با تاکید بر این که حمایت حوزههای آموزش و پژوهش توسط خیران و سازمانهای مردم نهاد میتواند ارتقاءدهنده عملکرد این حوزهها باشد، افزود: اکنون به دنبال این هستیم که بتوانیم هم در گروه بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی پزشکی و هم گروههای بالینی ارتباط را با خیران و سازمانهای مردم نهاد و سمنها برقرار کنیم.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی و قریب به ۵۰ مرکز تحقیقات در رشته های پزشکی به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و نیشابور و دانشکده پزشکی تربتجام است.
نظر شما