مدیریت انرژی و منابع آب کشور نیازمند مطالعات علمی خاص در هر منطقه است

اراک - ایرنا - مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: مدیریت انرژی و منابع آب کشور نیازمند مطالعات علمی خاص در هر منطقه و برنامه‌ریزی دقیق است.

سیف‌اله آقابیگی عصر چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان مرکزی که با محوریت مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در اراک، برگزار شد، افزود: همچنین الگوی کشت در استان‌های کشور باید اصلاح و بازنگری شود.

وی بیان کرد: ضرورت تدوین برنامه عملیاتی دقیق برای پیشگیری از بحران امری ضروری است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو ادامه داد: استمرار خدمات در ۲ بخش مهم آب و برق کشور که از امور زیربنایی سایر زیرساخت‌ها محسوب می‌شود، نیازمند تدابیر پیشگیرانه و رصد لحظه‌ای و ارتقای سطح آمادگی است.

آقابیگی با بیان اینکه در تابستان سال جاری که شاهد گرمای بی‌سابقه‌ای در کره زمین بودیم، کار دشوار و بزرگی برای پایداری شبکه آب و برق کشور انجام شد، عنوان کرد: برگزاری نشست شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان‌ها به صورت هفتگی برای اتخاذ برنامه‌های مناسب و تدوین سیاست‌های عملیاتی بسیار مهم است.

وی گفت: الگوی بارندگی‌های کشور متغیر است و در مناطق شهری و خارج از شهر، تجهیزاتی که نیاز به اصلاح و بازنگری دارند در راستای پدافند غیرعامل باید شناسایی و به دستگاه و یا شخص مربوطه در اولویت زمان نحوه اصلاح و مخاطرات ابلاغ شود.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو افزود: دستگاه‌های اجرایی، بیمارستان‌ها، نانوایی‌ها و سایر مناطق حساس که بدون مولد اضطراری هستند باید در این راستا اقدام کنند.

رییس شورای انسجام بخشی مدیران وزارت نیرو در استان مرکزی هم در این نشست گفت: ایجاد هماهنگی سازمان یافته در بین شرکت‌های صنعت آب و برق، افزایش هوشمندی در مدیریت شرایط اضطراری، ابزار شناسی و ابزار سنجی، سنجش کارآمدی منابع انسانی و افزایش اعتماد اجتماعی نسبت به عملکرد صنعت آب و برق در مدیریت بحرانی امری ضروری است.

محمود محمودی افزود: ارتقای آمادگی، توان‌افزایی مطلوب، استمرار کاهش زمان و هزینه برای عبور شرایط بحرانی، نیازمند تمرین، ممارست، آموزش و برنامه‌ریزی جامع و کارآمد است.

استان مرکزی دارای بیش از ۸۱۳ هزار مشترک برق است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha