پرونده طرح‌های نیمه‌تمام بزرگ عمرانی قائمشهر بسته شد
تکمیل بیمارستان رازی قائمشهر

ساری - ایرنا - فرماندار قائمشهر گفت: طرح های بزرگ نیمه تمام و راکد این شهرستان به عنوان گام های اساسی برای رفع دغدغه و نارضایتی های مردم این خطه از شمال کشور تکمیل شد.

به گزارش ایرنا، جواد مولایی قرا روز شنبه در نشست با دهیاران قائمشهر افزود: تکمیل بیمارستان رازی و نوسازی ورزشگاه شهید وطنی از جمله طرح های عمرانی بر زمین مانده قائمشهر به شمار می رفتند که برخی از آن سالها به مدت حدود ۲۰ سال از آغاز اجرای آنها می گذشت.

وی ادامه داد:‌ در مدت سه سال اخیر ۶۰ هزار میلیارد ریال برای اجرا و اتمام طرح های عمرانی و خدماتی شهرستان قائمشهر اعتبار در نظر گرفته شد.

فرماندار قائمشهر اظهار کرد:‌ همچنین برای اجرای آزادراه قائمشهر - ساری به عنوان بزرگترین طرح راهسازی مازندران ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شد.

پرونده طرح‌های نیمه‌تمام بزرگ عمرانی قائمشهر بسته شد

وی توضیح داد:‌ قائمشهر رتبه اول طرح های خاتمه یافته، رتبه اول تخصیص بالاترین اعتبارات برای سه دوره متوالی، رتبه اول طرح های عمرانی مازندران را از آن خود کرده است و اکنون مردم شهرستان از مزایا و خدمات طرح های اجرا شده استفاده می کنند.

مولایی قراء از توجه و تاکید ویژه برای توسعه روستاها به عنوان دیگر اقدامات صورت گرفته در قائمشهر نام برد و ادامه داد: در سه سال اخیر به ترتیب ۸۵ درصد، ۹۰ درصد و ۹۵ درصد کل بودجه شهرستان به روستاها اختصاص داده شد.

فرماندار قائمشهر افزود : امسال نیز ۱۲۰ طرح هادی در روستاهای قائمشهر در حال انجام است که با بهره برداری از آنها مناسب سازی فضای روستاها برای ساکنان فراهم خواهد شد.

به گزارش ایرنا، قائم‌شهر از پرجمعیت‌ترین و بزرگ‌ترین شهرهای استان مازندران و شمال ایران و مرکز شهرستان شهر "قائم‌شهر" است که در ناحیهٔ البرز مرکزی قرار گرفته و قبل از انقلاب ۱۳۵۷ آن را شاهی می‌نامیدند. قائمشهر قطب صنعت و صادرات در مازندران و از شهرهای مهم ترابری، کشاورزی، گردشگری، معدنی و صنعتی ایران است.

پیشینه زندگی در قائم‌شهر که شهرهای باستانی چمنو و توجی را نیز شامل می‌شود به عصر آهن برمی‌گردد و کاوش‌های باستان‌شناسی صورت گرفته در قائم‌شهر منجر به کشف سفال‌های پنج هزار ساله و ابزارهای سنگی شد. این شهر در دوران صفویان مورد توجه بیشتری قرار گرفت، سپس بنای اولیه قائم‌شهر در دوران قاجاریان با نام علی‌آباد نهاده شد، ولی سرچشمه شکوفایی و پیشرفت این شهر به دوران پهلوی برمی‌گردد.

در دوران پهلوی ساخت راه‌آهن سراسری ایران از قائم‌شهر آغاز شد و کارخانجات و مراکز مختلفی در قائم‌شهر ساخته شد. در شهریور سال ۱۳۱۴ ه. ش به موجب تصویب‌نامه هیئت وزیران، نام این شهر به شاهی مبدل شد پس از پایان جنگ جهانی دوم توسعه قائم‌شهر ادامه یافت و قائم‌شهر کانون پذیرش جمعیت شد. در جریان انقلاب اسلامی ایران در ۱۳۵۷، شاهی به قائم‌شهر تغییر نام پیدا کرد.

قائم‌شهر به عنوان یک شهر راهبردی که ارتباط تهران را با شمال و شمال‌شرقی از ۲ مسیر متفاوت جاده فیروزکوه و جاده هراز مرتبط می‌سازد دارای اهمیت ویژه است. براساس آمار سالانه پنج میلیون مسافر از محور جاده فیروزکوه به قائم‌شهر تردد می‌کنند و از بندر بابلسر به مرز دریایی متصل است. این شهر یکی از مراکز گردشگری ایران به حساب می‌آید و دارای مجموعه‌ای از جاذبه‌های گردشگری بوده و همچنین برج طالقانی نماد قائم‌شهر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha