گلایه مردم کرمانشاه از پخت دیرهنگام و تنوع کم نان

کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه در سرکشی بامدادی امروز چهارشنبه از چند نانوایی‌ طی گفتگو با مردم و نانوایان مشکلات و نیازهای این حوزه در هر ۲ بخش عرضه و تقاضا را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

به گزارش ایرنا شهروندان کرمانشاه از پخت دیرهنگام در شیفت صبح گلایه داشته و خواستار شروع به کار زودتر نانوایان هستند.

افزایش کیفیت پخت و تنوع بیشتر برای تولید انواع و اقسام نان، کمبود نان‌های سبوس‌دار و گزینه‌های سالم برای ماندگاری بیشتر و مغذی بودن دیگر انتظار شهروندان کرمانشاه است.

از دیگر سو کیفیت پایین در برخی از اقلام آرد و دسترسی تمام وقت به انرژی مورد نیاز از جمله چالش‌های نانوایان کرمانشاه است.

براساس اعلام اتحادیه نانوایی‌های استان؛ کرمانشاه هزار و ۵۰ واحد نانوایی با سهمیه آرد دولتی و حدود ۲۰ تا ۳۰ نانوایی آزاد پز دارد و در هر نانوایی نیز به طور میانگین حدود سه نفر مشغول به کار هستند.

این گزارش حاکیست استاندار کرمانشاه پس از سرکشی از چند نانوایی گفت که تنوع کم در نان‌های عرضه‌شده یکی از مشکلاتی است که شهروندان بارها به آن اشاره کرده‌اند.

به گفته منوچهر حبیبی بیشتر نانوایی‌های کرمانشاه به پخت چند نوع محدود نان بسنده می‌کنند که پاسخگوی نیاز و ذائقه متنوع مردم نیست.

او اضافه کرد تولید نان متنوع‌ مانند رژیمی، سبوس‌دار و حتی موراد سنتی فراموش‌ شده می‌تواند گامی مؤثر در افزایش رضایت شهروندان، بهبود کیفیت تغذیه و سلامت عمومی باشد.

نان سبوس‌دار به‌عنوان یکی از سالم‌ترین انواع نان دارای فیبر بالا، ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی مفید است که به بهبود هضم، کاهش کلسترول و کنترل قند خون کمک می‌کند ولی با این وجود در بسیاری از نانوایی‌های کرمانشاه، تنوع چندانی مشاهده نمی‌شود.

استاندار کرمانشاه گفت: تنوع و کیفیت نان یکی از مطالبات جدی مردم است و در بازدید امروز شاهد کیفیت مناسب در برخی نانوایی‌ها بودیم. با این حال باید ذائقه و سلایق مختلف را در نظر گرفته و رضایت مندی عمومی ایجاد شود.

حبیبی همچنین به درخواست برخی نانوایی‌ها برای افزایش سهمیه آرد اشاره کرد و افزود: این موضوع از طریق دستگاه‌های مربوطه پیگیری خواهد شد تا نانوایی‌هایی که ظرفیت بیشتری دارند، بتوانند خدمات بهتری ارائه دهند.

وی تأکید کرد مردم انتظار دارند نان زودتر در ساعات اولیه صبح آماده باشد تا نیاز روزانه‌شان به موقع تأمین شود؛ پخت زودهنگام به‌ویژه در نانوایی‌هایی که مشتریان زیادی دارند باید در اولویت قرار گرفته تا رضایت عمومی حاصل شود.

وی همچنین به اهمیت آموزش عوامل نانوایی‌ها اشاره و تصریح کرد: مهارت پخت و رعایت استانداردهای بهداشتی نقش مهمی در ارتقای کیفیت نان و افزایش رضایت‌مندی مردم دارد.

استاندار کرمانشاه از دستگاه‌های متولی خواست برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای تأمین سهمیه آرد و نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها داشته باشند.

حبیبی تصریح کرد: تعامل بیشتر میان نانوایی‌ها و مردم نیز برای شناسایی نیازها و بهبود کیفیت خدمات موضوع مهمی است.

استاندار وعده داد مشکلات شناسایی‌ شده تولید و عرضه نان در نشست‌های تخصصی با مدیران ذی‌ربط استان کرمانشاه مطرح، پیگیری و برطرف شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha