وحید فراهی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع مدارس کانکسی گلستان، ۱۱ کانکس در قالب مدرسه مستقل و بقیه در قالب کلاس الحاقی در مدارس مورد استفاده قرار دارند.
وی اضافه کرد: این اداره کل در قالب طرح شهید "پناهی" و ساخت مدرسه جایگزین نسبت به جمع آوری مدارس مستقل کانکسی اقدام میکند.
فراهی ادامه داد: کار ساخت هفت مدرسه جایگزین مدارس مستقل کانکسی در گلستان درحال انجام است و تا مهرماه امسال به بهرهبرداری خواهند رسید که اعتبار مورد نیاز آن از محل اعتبارات استانی و شهرستانی تامین میشود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان گفت: تعیین اولویت ساخت مدرسه جایگزین مدارس فرسوده توسط مدیریت آموزش و پرورش و کمیته برنامه ریزی شهرستانها مشخص میشود و اداره کل نوسازی مدارس بر اساس اعتبارات ابلاغی و کمک های خیرین بزرگوار نسبت به بازسازی آنها اقدام میکند.
فراهی اضافه کرد: این اداره کل پس از تعیین اولویت ساخت مدرسه جایگزین مدارس مستقل کانکسی در شهرستانها نسبت به تامین اعتبار و ساخت آن مشارکت خواهد داشت.
وی گفت: گلستان در کنار مدارس کانکسی، مدارس تخریبی و فرسوده قابل توجهی نیز دارد که مطابق اولویتبندی های انجام شده در هر یک از ۱۴ شهرستان استان، به مرور نوسازی میشوند.
استان ۲ میلیون نفری گلستان افزون بر ۴۰۲ هزار نفر دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی دارد که در ۳ هزار مدرسه دولتی و غیردولتی با ۱۶ هزار و ۵۰۰ کلاس درس مشغول تحصیل هستند.
گام بلند دولت سیزدهم برای نوسازی و تجهیز مدارس گلستان
سرانه فضای آموزشی گلستان در مقایسه با قبل از انقلاب پنج برابر شد
نظر شما