به گزارش خبرنگار ايرنا ، اسفنديار عشوري روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود : يكهزار و 600 ميليارد ريال از اين بدهي مربوط به بانكهاست و 2 هزار و 500 ميليارد ريال هم بدهي به سازمان عمران و يكهزار ميليارد ريال به تامين اجتماعي است.
وي از سه برابر شدن پرسنل شهرداري در طول چهار سال گذشته خبر داد و گفت كه نيروهاي شهرداري ساري از يكهزار و 700 نفر در چهار سال پيش هم اكنون به پنجهزار نفر رسيده است .
اين عضو شوراي شهر ساري يكي از تبعات افزايش نيروي انساني در شهرداري را افزايش هزينه جاري اين نهاد برشمرد و افزود : با رشد سه برابري نيروي انساني در شهرداري ، ماهانه تعهد مالي حدود 100 ميليارد ريال براي حقوق پرسنل ايجاد شد و چون شهرداري از عهده تعهد برنيامد ناچار شد حقوق پرسنل را تا ميزان 10 ميليون ريال كاهش دهد.
** تحقق 50 درصدي درآمدهاي پيش بيني شده
عضو كميسيون عمران شوراي پنجم شهر ساري همچنين از محقق نشدن درآمدهاي پيش بيني شده براي شهرداري در سال جاري خبر داد و گفت : درآمد امسال شهرداري ساري چهار هزار و 270 ميليارد ريال پيش بيني شد كه تاكنون تنها يكهزار و 100 ميليارد ريال محقق شده و تا پايان سال هم به نظر مي رسد اين مبلغ به 2 هزار و 500 ميليارد ريال بيشتر نرسد.
وي افزود : بخشي از درآمد شهرها از محل عوارض ارزش افزوده توسط دولت دريافت و به شهرداري ها پرداخت و بخش ديگر درآمد از محل ساخت و ساز تامين مي شود و درآمد پايداري خارج از دريافت عوارض نداريم.
عشوري گفت : شهرداري در گذشته درآمدي از محل مساعدت بانك ها، مخابرات و برخي دستگاهها داشت كه امروز آن درآمدها با توجه به شرايط اقتصادي جامعه و قوانين موجود، ديگر وجود ندارد.
** بي هويتي شهري
عضو كميسيون عمران شوراي شهر ساري همچنين با انتقاد از اينكه برخلاف اصفهان و يزد چيزي از معماري و فرهنگ ساري باقي نمانده ، گفت : حتي فضاي گردشگري نيز بايد با تكيه بر معماري كهن تعريف شود.
اين عضو شوراي پنجم شهر با بيان اينكه مازندران تنها اسم مقصد گردشگري را يدك مي كشد ، افزود : شهرداري هاي مازندران برخلاف اصفهان و يزد از محل گردشگري هيج عوايدي ندارند ، چرا كه سواحل استان در دست بخش خصوصي يا دولتي است و در كنار اين بايد ديد مشكل از كجاست كه گردشگران اين شهر حتي آب معدني را نيز با خود به همراه مي آورند.
عشوري با تاكيد بر اينكه مطابق تعاريف استاندارد بايد زيرساخت لازم گردشگري را تعريف كرد، گفت : با توجه به قرارگرفتن مازندران در مسير مشهد، گردشگري هدف مناسبي است اما شهرداري به تنهايي نمي تواند ساري را مقصد گردشگري تعريف كند.
وي با اشاره به بالا رفتن ميزان ترافيك به دليل برخي اقدامات غيركارشناسانه و بلندمرتبه سازي ها در نقاط حساس و پرتردد ساري، گفت : برخي خيابان هاي اين شهر مطابق با استاندارد 20 تا 30 سال قبل ساخته شدند اما ما امروز بدون رعايت اصول، ساختمان هاي نامنظم مي سازيم.
عضو كميسيون عمران شوراي پنجم شهر ساري با بيان اينكه تراكم فروشي منظر شهري را دچار مشكل مي كند، افزود: در حال حاضر طرح هاي تصويبي مرتبط با اين مساله، در طرح جامع لازم است.
عشوري با اشاره به دورنماي 1405 كه در آن پيش بيني شده بيش از 400 هزار نفر در محيط شهري ساري زندگي خواهند كرد، گفت: ساري نيازمند شهرك هاي مسكوني با امكانات كامل در اطراف شهر است.
گلايه مردم در زمينه ترافيك شهري، طولاني شدن روند پروژه ها، نبود جاي پارك و پاركينگ و كمبود تجهيزات بازي براي كودكان از ديگر نكاتي بود كه عشوري به آن اشاره كرد.
خبرنگار : فاطمه رحمتي ** انتشار دهنده : حسن فلاحتي
3009/1654
ساري - ايرنا - يك عضو شوراي اسلامي شهر ساري گفت كه شهرداري اين شهر 10 هزار ميليارد ريال به بانك ها و دستگاههاي مختلف بدهي دارد.