مجتبی زینیوند روز سهشنبه در نشست اعضای شورای پشتیبانی سوادآموزی همدان گفت: دانشآموزان بازمانده از تحصیل چند شهرستان در استانهای خوزستان و سیستانوبلوچستان به صورت آزمونه آموزشهای لازم را به صورت الکترونیکی و به صورت آنلاین یاد میگیرند.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان فامنین از توابع استان همدان نیز میتوان این طرح را به صورت آزمونه اجرا کرد، اظهار داشت: در این مناطق سختافزار مورد نیاز برای سواد آموزی همچون تبلت، به تعداد دانشآموزان تهیه و در اختیار آنها قرار داده میشود.
زینیوند بیان کرد: در پایان برنامه ششم توسعه باید ۱۵ درصد از دانشآموزان در مدارس زیر نظر بخش خصوصی و غیر انتفاعی تحصیل کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به ۱۰ درصد از دانشآموزان کشور در مدارس غیردولتی تحصیل میکنند.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار همدان نیز گفت: تعامل سازنده ای بین آموزش و پرورش و دستگاه های اجرایی استان برقرار است.
مصطفی آزادبخت افزود: سرمایهگذاری در آموزش و پرورش اولویت نخست استان است چرا که آینده کشور در گرو پیشرفت دانشآموزان است.
وی با اشاره به اینکه باید مناسبترین زمینها در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد، اظهار داشت: زمینهای زیادی با عنوان کاربری آموزشی در سطح شهرهای استان تعیین شده است اما آموزش و پرورش توان مالی برای خرید آنها را ندارد.
آزادبخت ادامه داد: شهرداری همدان وظیفه دارد همکاری لازم در خصوص فراهم کردن زمینهای آموزشی را با آموزش و پرورش داشته باشد.
وی اضافه کرد: سرمایهگذاری در آموزش و پرورش عین توسعه و رشد مادی و معنوی کشور است.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار همدان گفت: ۹۵.۶ درصد از جمعیت این استان باسواد هستند اما ما قانع نیستیم و با توجه به جایگاه فرهنگی و تاریخی همدان، باید در بین سه استان کشور به لحاظ کمترین میزان بیسوادی قرار گیریم.
در سال تحصیلی جاری نزدیک به ۲۸۵ هزار دانشآموز در مدارس همدان تحصیل میکنند.
۹۹۰۴/۲۰۸۷
نظر شما