کشت گیاهان دارویی  در ۱۲ هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی اجرایی شد

اراک - ایرنا - معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: کشت گیاهان دارویی در راستای طرح ترسیب کربن یا طرح مدیریت مشارکتی منابع طبیعی و توسعه روستایی امسال در ۱۲ هکتار از اراضی کشاورزی این استان انجام شد.

«حمیدرضا مرادی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کشت این گیاهان در راستای افزایش بهره‌وری از آب، رونق تولید در عرصه‌های کشاورزی و درآمد اقتصادی برای کشاورزان در اراضی کشاورزی سه شهرستان محلات، کمیجان و شازند انجام شد.

وی نبود بازار و صنایع تبدیلی را از جمله مهمترین موانع توسعه کشت گیاهان دارویی در عرصه‌های کشاورزی استان مرکزی عنوان کرد و ادامه داد: در راستای توسعه کشت این گیاهان انعقاد تفاهمنامه با جهاد دانشگاهی استان برای ارتباط تولیدکنندگان با شرکت‌های دانش‌بنیان و افزایش حضور این محصولات در بازارهای داخلی و خارجی در دستور کار اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قرار دارد.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی خاطرنشان کرد: بر اساس این تفاهمنامه زمینه ارتباط کشاورزان و تولیدکنندگان گیاهان دارویی با استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان برای فرآوری، بازاریابی و فروش این محصولات فراهم می‌شود.

مرادی افزود: با ارتباط تولیدکنندگان گیاهان دارویی با شرکت‌های دانش بنیان و بازاریابی برای فروش تولیدات، امکان کشت این محصولات در ۳۰ درصد از اراضی طرح ترسیب کربن شهرستان محلات و کمیجان و طرح جامع حوزه آبخیز شازند وجود دارد.

وی گفت: اکنون ۱۰۵ هکتار اراضی مستعد برداشت گیاهان دارویی شامل باریجه و کتیرا در اراضی طبیعی استان مرکزی وجود دارد  که ظرفیت سالانه برداشت ۸۰۰ تا یک تن محصول باریجه را دارند.

۲ میلیون هکتار از مساحت ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتاری استان مرکزی را عرصه های طبیعی تشکیل می‌دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha