«عباس ارشدی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ارزش ریالی این میزان تولید ۶۶ میلیارد ریال است و علاوه بر مصرف آن در شهرستان خمین به سایر شهرهای استان مرکزی و کشور نیز صادر شده است.
وی با بیان اینکه ۸۰ هکتار از مزارع زعفران خمین بارور است، اظهار داشت: سطح زیر کشت این محصول در سال جاری ۹۵ هکتار بود که نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش داشت.
ارشدی یادآور شد: مهمترین منطقه زعفرانکاری خمین، گوشه محمد مالک، خوگان، خوراوند و ورآباد است و این شهرستان در تولید این محصول جایگاه نخست استان مرکزی را دارد، زیرا با داشتن خاک مستعد و آب و هوای نیمه گرمسیری، زمستان ملایم و تابستان گرم و خشک، محل مساعدی برای کشت و تولید این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین بیان کرد: زعفران شهرستان با توجه به نوع خاک و شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی در کشور برخوردار است و با استانداردهای لازم مطابقت دارد.
ارشدی توضیح داد: زعفران از محصولات مقاوم به خشکی است که در سال های اخیر کاشت آن در خمین به ویژه در بخش مرکزی که با کم آبی دست و پنجه نرم میکند، ترویج شده است.
شهرستان خمین از توابع استان مرکزی ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد که ۵۲ درصد آن کشاورز هستند و در تولید زعفران رتبه اول، گل محمدی، لوبیا و عسل رتبه دوم را در استان دارد.
خمین - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: ۴۷۰ کیلوگرم گل زعفران مرغوب از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار شد که این میزان تولید نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش دارد.
اخبار مرتبط
-
برداشت زعفران در خمين آغاز شد
خمين - ايرنا - مدير جهاد كشاورزي خمين گفت: برداشت محصول زعفران از سطح 56 هكتار مزارع بارور…
-
برداشت زعفران در جنوب استان مركزي آغاز شد
خمين - ايرنا - برداشت محصول زعفران در منطقه جنوبي استان مركزي و در خمين ، محلات و دليجان آغاز…
-
نخستين جشنواره زعفران استان مركزي در خمين برگزار مي شود
خمين - ايرنا - مدير جهاد كشاورزي خمين گفت: نخستين جشنواره زعفران و گياهان دارويي استان مركزي…
-
طلای سرخ، گنج پنهان در خمین
خمین - ایرنا - محدودیت منابع آبی در خمین كه سرزمینی حاصلخیز با استعدادهای كشاورزی است موجب…
نظر شما