اجرای طرح ویژه نظارت بر واحدهای خبازی مازندران آغاز شد

ساری - ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از آغاز طرح نظارتی بر خبازی‌های استان از امروز سه‌شنبه به مدت دو هفته و تا پایان اعمال محدودیت‌های جامع مقابله با کرونا خبر داد.

عباسعلی وفائی نژاد روز سه شنبه در حاشیه آغاز اجرای این طرح که با سرکشی از چند واحد خبازی در ساری همراه بود ، به خبرنگار ایرنا گفت: در راستای تصمیمات قرارگاه هماهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با کرونا و تصمیماتی که اتخاذ شد، ماموریت یافتیم که با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط استانی و متولی امر، نظارت بر گروه های صنفی خاصی را که مد نظر است ، بیشتر مورد توجه قرار دهیم.

وی افزود : شکی نیست که فرهنگ عمومی و تعصب مردم ما نسبت به اجرای مقوله های بهداشتی یکی از وظایف مهمی است که مورد توجه قرار می‌گیرد اما بحث خبازان و تهیه نان توسط شهروندان یکی از اولویت هایی است که باید مدنظر قرار بگیرد.
وفایی نژاد گفت : بر همین اساس یکی از تصمیمات اساسی ستاد ، تشدید بازرسی‌ از خبازی ها بود که با همکاری فرمانداری ها ، اتحادیه های صنفی و سازمان صنعت ، معدن و تجارت و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران آغاز شده است.

وی افزود : برای این منظور ۱۰۰ بازرس در قالب ۲۱ تیم امروز کار نظارت بر واحدهای خبازی ساری و نحوه اجرای پروتکل های بهداشتی را شروع کرده اند. این طرح در دو مرحله انجام می شود در مرحله اول بحث ارشادی است و تذکرات به واحدهای متولی داده خواهد شد و و در مرحله دوم تاکید بر این است که بدون استثنا نسبت به تعطیلی واحدهایی که پروتکل ها را رعایت نمی کنند، اقدام شود.

وفایی نژاد گفت : بحث نظارت وظیفه و رسالت اصلی دستگاه های نظارتی مثل صنعت ، معدن و تجارت ، شبکه بهداشت و درمان و تعزیرات حکومتی است اما حسب تصمیماتی که قرارگاه هماهنگی و پیشگیری ستاد مقابله کرونا داشت از شرکت غله خواسته شد به منظور تشدید نظارت ها به صورت موردی ورود پیدا کند که ما هم ورود پیدا کرده ایم.

وی افزود : هدف ما این است که با پوشش گسترده بحث نظارت و استفاده از تمام ظرفیت های غله و اتحادیه‌های صنفی و سایر بخش ها، تیم‌های مشترکی را در همه شهرستان ها تشکیل دهیم که حداقل در یک دوره کامل کلیه واحدهای خبازی مورد نظارت قرار بگیرند.
وی گفت: بحث نظارت در دو بعد کیفی پزی نان و دیگری رعایت پروتکل های بهداشتی است . بر این اساس این طرح فعلا تا دو هفته‌ای که به عنوان دو هفته اساسی قطع کرونا مطرح است ادامه خواهد داشت و بعد از این زمان هم هر زمانی که دستگاه های نظارتی اعلام نیاز کنند که از ظرفیت‌های شرکت غله استفاده کنند در خدمت آنها خواهیم بود.
به گفته وی ، سه خط ارتباطی برای مردم در نظر گرفته شده است که شامل شماره تلفن ۱۲۴ مربوط به گزارش تخلفات اقتصادی در اداره صمت ، شماره تلفن ۱۹۰ مرکز بهداشت و درمان برای تخلفات بهداشتی و شماره تلفن ۳۳۱۱۴۰۰۰ به عنوان تلفن اداره بازرسی شرکت غله است و این سه مسیر برای گزارشگیری از شهروندان آماده هستند.

در استان مازندران حدود پنج هزار واحد نانوایی وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha