استاندار خراسان رضوی روز چهارشنبه در نشست پایانی این سفر گفت: این ۳۰ برنامه و مصوبات باید هدفمند باشند و تیمهایی فرایند اجرای طرحها و مصوبات را پیگیری کنند و مصوبات این جلسه به دستگاهها ابلاغ می شود.
محمد صادق معتمدیان افزود: با توجه به محدودیتهای منابع طرحها بر اساس اولویت بندی انجام خواهد شد و با نظارت معاونت عمرانی و من پیشرفت مصوبات دنبال می شود.
وی ادامه داد: با توجه همجواری درگز با مرز ترکمنستان و محور ترانزیتی درگز - قوچان، توسعه این محور باعث رونق منطقه خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی گفت:در این راستا با فعال سازی دیپلماسی استانی و ملی باید توجه دستگاه های ملی را به این مرز جلب کنیم.
معتمدیان افزود: شهرستان درگز از نظر آب، وضعیت خوبی دارد و در راستای سیاستهای مقابله با کم آبی باید اقدامات صحیح را انجام داد.سدهایی ساخته شده اما بقیه کارها در خصوص پایاب سد ابیورد انجام و مجوزهای لازم نیز اخذ می شود چون استفاده از پایاب از مطالبات مهم مردم بود که ما نیز در این خصوص پیگیری خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: طی توافق با ستاد فرمان اجرایی حضرت امام(ره) هزار هکتار گلخانه در استان خراسان رضوی ساخته خواهد شد که دستگاههای مرتبط استان در خصوص اعطای تسهیلات به این طرحها باید همکاری کنند.
استاندار خراسان رضوی گفت: اگر بخواهیم فقط سرانه های مطلوب و استاندارد جاری را ملاک ارایه خدمت رسانی قرار دهیم نمی توانیم به عدالت اجتماعی برسیم چون سرانه های هدف گذاری شده واقعی نیستند و نیازهای جامعه را بیان نمی کنند و نمی توانند حرکت و تحولی همراه با جهش توسعه برای استان به ارمغان بیاورند.
فرماندار درگز نیز در تشریح مصوبه های مهم سفر استاندار خراسان رضوی گفت: پیگیری راه اندازی ۲ هزار دامداری سبک، رفع مشکل سند و مالکیت ۵۰ هکتار از گلخانه بزرگ در دست احداث ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از مصوبات مهم این سفر بودند.
علی فراهی افزود: روستاهای شهرستان درگز، کم جمعیت و پراکنده هستند و به جز چهار شهر شهرستان، روستاهای درگز از اینترنت پر سرعت بیبهرهاند لذا مقرر شد اینترنت ۳۲ روستا تا دهه فجر امسال راهاندازی شود.
وی ادامه داد: تعیین طرح هادی برای همه ۱۱۱ روستای بالای ۲۰ خانوار انجام شده است و امسال و سال بعد نیز بازنگری در طرح هادی روستاها انجام میشود.
نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی هم به وجود دو رودخانه در شهرستان درگز اشاره کرد و گفت: متاسفانه با احداث ۲ سد درونگر و ابیورد بر روی این ۲ رودخانه، دسترسی کشاورزان شهرستان به منابع آبی قطع شده و به دلیل عدم توسعه بخشهای پایاب، جمعیت قابل توجهی از شهرستان از آب کشاورزی بی بهره ماندهاند.
حسن رزمیان افزود: این در حالی است که شهرستان درگز تنها شهرستان خراسان رضوی است که دارای ۲ رودخانه دائمی درونگر و زنگلانلو است که البته مردم از آن بی بهره شده اند.
مدیر عامل شرکت گاز خراسان رضوی نیز گفت: گازرسانی به ۹ روستای شهرستان درگز امسال به اتمام می رسد و ۶ روستا نیز تا اردیبهشت ۱۴۰۰ گازدار می شوند.
حسن افتخاری افزود: در حال حاضر ۷۰ روستا در این شهرستان گازدار شده اند که ۶۶ درصد جمعیت روستایی درگز را شامل می شوند.
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی نیز گفت: تاکنون ۱۸ خانه ورزش روستایی در شهرستان درگز احداث شده است و ۱۷ خانه ورزش روستایی نیز با همکاری دهیاری ها تاسیس خواهد شد.
فرزاد فتاحی افزود: شهرستان درگز از نظر سرانه فضای ورزشی در مقایسه با دیگر شهرستانها برخوردار است و اگر دهیاری ها مکان به ما بدهند خانه های ورزش و جوانان بیشتری در این شهرستان تاسیس خواهد شد.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی هم در خصوص جاده در حال احداث درگز - کبکان- قوچان گفت: سال ۹۰ این پروژه بودجه مصوب گرفت و ۱۷ کیلومتر آن شامل ۱۲ کیلومتر جاده و پنج کیلومتر تونل توسط قرارگاه خاتم الانبیا(ص) آغاز شد.
محمد پارسا افزود: مشکل اصلی این پروژه تنها و تنها فقدان اعتبار است و اکنون نیز به دلیل مطالبات معوق پیمانکار طرح، تحرک لازم را ندارد.
امام جمعه درگز نیز خدمات بعد از انقلاب در این شهرستان را بسیار گسترده دانست و گفت: اقدام مهم و زیرساخت اصل توسعه اقتصادی و اجتماعی برای ماندگار مردم شهرستان تکمیل جاده درگز به دوغایی است.
حجت الاسلام محمد حسین ایروانی افزود: به واسطه فقدان راه ارتباطی مناسب در این محور و وجود جاده نامناسب تا کنون شهرستان درگز از ساخت ۱۱ کارخانه محروم شده است.
در این سفر استاندار خراسان رضوی ضمن دیدار چهره به چهره با مردم در محل فرمانداری درگز به مشکلات مردم این شهرستان رسیدگی کرد.
نظر شما