دکتر علیرضا شغلی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به توضیحات تکمیلی در خصوص این همکاری افزود: با نهایی شدن رئوس همکاری های علمی درحوزه های پژوهش و فناوری، تبادل استاد و دانشجو و گردشگری سلامت، همکاری های لازم انجام خواهد گرفت که چشم انداز خوبی را در این حوزه فراهم می کند.
وی تداوم چنین جلساتی را درسال تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها ضروری دانست و گفت: با برگزاری این جلسات سازمانها از فعالیت های علمی یکدیگر مطلع و بهره مند می شوند و در جهت اعتلای کشورهای خود گام برمی دارند.
این مسوول ادامه داد: هم اکنون ۴۱۹ هیات علمی و استاد در دانشگاه علوم پزشکی زنجان مشغول ارائه خدمت، آموزش و پژوهش هستند و اساتید و همکاران در حوزه های اجرا، سلامت (بهداشت ودرمان)، آموزش، پژوهش و فناوری، خدمات گوناگونی را ارائه می کنند.
شغلی همچنین با اشاره به زیرساختها و توانمندیهای حوزه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: ۶ مرکز تحقیقات در این دانشگاه فعال است که سه مرکز در حوزه علوم دارویی، یک مرکز در حوزه سرطان، یک مرکز در حوزه بیماریهای متابولیک و یک مرکز در حوزه سلامت و عوامل اجتماعی موثر بر سلامت فعالیت دارند که پژوهشگران در این مرکز بر اساس تخصصی که دارند درحال پژوهش در حوزههای مختلف سلامت هستند.
این مسوول خاطرنشان کرد: هرگونه تولیدات علمی در هر حوزه به ویژه علوم پزشکی از مسیر پژوهش و فناوری تحقق می یابد، به عنوان مثال، داروها یا همین واکسن کرونا، ۱۰۰درصد حاصل تفکر پژوهشی وسپس تبدیل ایده پژوهشی به فناوری و محصول است که در نهایت بارقههای امید را برای اینکه بتوانیم کووید- ۱۹ را کنترل کنیم در اذهان روشن کرده و امیدواریم در آینده بتوانیم با این تکنولوژی به کمک پژوهش، بحث کرونا رو به تاریخ بسپاریم.
نظر شما