«وهب مختاران» روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به عملکرد اثر بخش آموزشهای فنی و حرفه ای در اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار افزود: این بانوان به همراه اعضای خانواده در دوران همه گیری کرونا مهارت های فنی و حرفه ای را فرا گرفتند.
به گفته وی، این دوره های آموزشی در چهار خوشه خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی در مراکز دولتی استان همدان و با هدف ایجاد اشتغال و کاهش آسیب های اجتماعی برگزار شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با اشاره به اینکه آموزش های مهارتی در ۲۱۷ حرفه ارائه می شود، اظهار داشت: بازار یاب بیمه، راهنمای طبیعت گردی، زعفران کار، متصدی کافی شاپ، پژوهشگر، برنامه ریز اقتصادی امور خانواده، خیاطی، میناکاری و کامپیوتر از رشته های آموزشی ارائه شده در مراکز فنی و حرفه ای است.
مختاران اظهار داشت: آموزش های مهارتی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار بر اساس تفاهم نامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای، وزارت کشور و معاونت زنان خانواده ریاست جمهوری به منظور تامین معیشت آنان ارائه می شود.
وی خاطر نشان کرد: شناسایی زنان سرپرست خانوار با همکاری اداره کل بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد شهید و امور بانوان استانداری همدان انجام می گیرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان اعلام کرد: در سال جاری نیز آموزش های حرفه ای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با رعایت قوانین و پروتکل های بهداشتی توسط مراکز فنی و حرفه ای برگزار می شود.
مختاران عنوان کرد: این آموزشها برای زنان، در مراکز ثابت خواهران، سکونتگاههای غیر رسمی، مراکز ثابت شهری، روستایی و عشایری، زندان، سیار، صنایع و اصناف، بینکارگاهی و جوار کارگاهی، محیط کار واقعی، جوار دانشگاهی، آسیبدیدگان ناشی از مواد مخدر و مهارتهای پیشرفته به عنوان گروههای هدف آموزشهای مهارتی اجرا شده است.
وی با تأکید بر اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای به ویژه در بین بانوان، بیان کرد: افراد با گذراندن دوره های آموزشی، گواهی مهارت آموزسی دریافت کرده و می توانند برای دریافت تسهیلات مشاغل خانگی نیز اقدام کنند.
اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان دارای ۲۲ مرکز آموزش دولتی و ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی است.
نظر شما